Lichaamstaal van de vrouwen leren lezen en begrijpen!
29 januari 2015 

Lichaamstaal van de vrouwen leren lezen en begrijpen!

Wat zegt de lichaamstaal van een vrouw?Lichaamstaal vrouwen

Iedereen zegt wel dat je op de lichaamstaal van een vrouw moet letten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In tegenstelling tot mannen die slechts 15 gebaren gebruiken om te laten merken wat ze wel of niet willen, hebben vrouwen maar liefst meer dan 50 gebaren.

Wil jij meer weten over de lichaamstaal van een vrouw? Lees dan de tips hieronder.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe lees je de lichaamstaal van een vrouw?

Let op hoe ze haar haren aanraakt Zachte bewegingen, zoals met haar vinger rondjes in haar haar draaien of haar vingers door haar haren heen halen zijn signalen voor jou dat ze erg geïnteresseerd is. Met snelle of schokkerige bewegingen geven vrouwen aan dat ze zich schamen, ergeren of ongeduldig zijn, zeker als haar ogen ook nog eens afdwalen.

  • Als ze snelle en schokkerige bewegingen maakt betekent dit niet dat de situatie hopeloos is. Zorg er in dit geval voor dat je het gesprek niet domineert. Geef haar tijdens haar verhaal zoveel mogelijk de ruimte. Laat haar bepalen wat er gebeurt. Als je hier zeker over bent, lees dan het artikel over flirt tips.

Vrouwen flirt lichaamstaal

Ga na waar jij staat in haar opzicht Geïnteresseerde vrouwen zullen bijna tegen je aan leunen. Als ze in je geïnteresseerd is dan kan ze met haar hoofd op haar beide handen leunen. Zo wil ze dichterbij je komen. Dat is een cruciaal gebaar in haar lichaamstaal.

  • Pas op voor gekruiste armen! Als je al begonnen bent met een gesprek en de vrouw met wie je praat kruist haar armen dan kan dit betekenen dat ze zich verveelt of dat ze geen interesse in je heeft. Als dit het geval is dan kun je nog altijd over haar interesses beginnen en proberen de draad van het gesprek weer op te pakken. Mocht dit allemaal niet werken dan is het misschien beter om een ander meisje aan te spreken.

Aan de andere kant, als ze je hand of arm aanraakt en onmiddellijk daarna haar arm of hand weer terugbrengt naar haar borst, toont ze je met haar lichaamstaal dat ze belangstelling voor je heeft.

 Let goed op haar vingers Vrouwen die geïnteresseerd zijn zullen hun vingers gebruiken om erogene zones te strelen op hun lichaam. Zo kunnen ze ook gaan spelen met hun sieraden of met hun drinkglas.

strelen van erogene zones Als een vrouw vaak haar lippen, nek of sleutelbenen streelt, geeft haar lichaamstaal aan dat ze je wil ze wil. Dit zal ze onbewust doen, maar daarmee wil ze proberen jouw aandacht naar deze gebieden te trekken. Ze wil je eraan herinneren dat ze sexy is.Lichaamstaal vrouwen geheimen

  • Spelen met sieraden Wanneer je met een vrouw bent die in je geïnteresseerd is zal haar hart sneller gaan kloppen. Dit geeft haar het gevoel van nerveuze opwinding. Als een soort uitlaatklep voor die spanning zal ze haar met haar ringen gaan draaien, zal ze gaan spelen met haar oorbel, of aan haar halsketting gaan zitten. Ze kan ook met haar voet of met haar been gaan bewegen om die extra energie kwijt te raken. Dit is een vorm van lichaamstaal die je makkelijk kunt herkennen en waaraan je kunt zien dat de vrouw in jou geïnteresseerd is.

Het spelen met voorwerpen Wanneer een vrouw de stengel van een glas wijn streelt of haar vingers langs de rand van haar water beker haalt, probeert ze je aandacht te krijgen. Zijn haar bewegingen langzaam en gecontroleerd? Dan is ze waarschijnlijk geïnteresseerd. Maar als ze met vinger op het glas tikt en haar lippen tuit kan ze niet wachten om weg te gaan. Het is daarom erg belangrijk om goed op de lichaamstaal van de vrouw te letten die jij aan het versieren bent.

Lichaamstaal, de lach van een vrouw

Let op hoe vaak ze giechelt. Probeer erachter te komen hoe vaak ze om jou lacht en hoe vaak om anderen. Als een vrouw in jou geïnteresseerd vindt ze het moeilijk om te stoppen met lachen in je aanwezigheid. Dit kan zijn tijdens een gesprek met jou, waarin zij veel oogcontact maakt of veel glimlacht. Ze kan ook giechelen of lachen om de meest zielige grapjes of lachen wanneer ze samen is met jou. Dit zijn natuurlijk de allerbeste tips voor de lichaamstaal van een vrouw.

Over de schrijver
marens
Door

marens

op 29 Apr 2015

jullie moeten nieuwe foto er op zetten

Reactie plaatsen