arrow_drop_up arrow_drop_down
Meisjes Versieren Zonder Drempels!
16 March 2015 

Meisjes Versieren Zonder Drempels!

Sommige mannen zijn er goed in en bij andere mannen wil het telkens niet lukken. Meisjes versieren, een bezigheid die ons als mannen allemaal bezighoudt. Maar de een gaat het gemakkelijker af dan de ander. Je kent het wel: je ziet ergens een mooie vrouw in de supermarkt, op straat of in de bibliotheek. In plaats van dat je op haar afstapt lukt het je telkens weer niet om iets uit je mond te krijgen. Je durft niet op haar af te stappen en je weet ook niet wat je moet zeggen.

Hoe kan het toch zo zijn dat het elke keer weer misgaat? Meisjes versieren moet toch veel makkelijker zijn dan het is? Maak je geen zorgen, wij bij de Vrouwen Versieren Academie weten hier alles van. En wij gaan JOU helpen om voortaan gemakkelijk meisjes te versieren.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen?

meisjes versieren straatEen meisje vindt een man in 99% van de gevallen aantrekkelijk als hij zelfverzekerd is, rustig overkomt en zijn leven op de rit heeft. Het is verstandig om uit te stralen dat je eigenlijk geen meisje nodig hebt in je leven. Laat aan de buitenwereld zien dat alles lekker loopt, toon geen zwakte. Wanneer je dit in werkelijkheid bereikt hebt straal je dit ook veel gemakkelijker uit. En hoe gemakkelijk het ook lijkt, meisjes houden hier echt van en voelen zich aangetrokken tot dit soort mannen. Dit moet je echt onthouden als je bezig bent met meisjes versieren.

meisjes versieren succesElke man wilt natuurlijk graag een vrouw in zijn leven. Maar als je meisjes wilt versieren moet je niet uitstralen dat je wanhopig op zoek bent. Meisjes voelen zich automatisch aangetrokken tot mannen bij wie ze zichzelf kunnen zijn. Ze willen zich veilig en geliefd voelen. Meisjes versieren draait allemaal om dit gevoel over te kunnen brengen. Een man die zijn zaken niet op orde heeft zou bijvoorbeeld ook niet voor een meisje kunnen zorgen. Zo denken meisjes erover tenminste. Hoe kun je nu voor mij zorgen als je niet eens voor jezelf kunt zorgen? Zulke vragen zul je vaak te horen krijgen als je je zaken niet op orde hebt. Ook al zijn het maar kleine zaken die niet eens zo heel erg belangrijk zijn, een vrouw merkt dit snel op en zal voor jou einde verhaal betekenen.

Tips om te gebruiken tijdens het meisjes versieren!

  • versier-tips-200x300Zorg dat je je zaken op orde hebt; dit zal zorgen voor wat meer zelfvertrouwen en daarmee straal je onafhankelijkheid uit. Vrouwen hebben graag mannen die voor zichzelf kunnen zorgen. Ook vindt een vrouw het belangrijk dat een man ambities heeft. Meisjes versieren draait niet alleen maar om uiterlijk!
  • Zorg voor een frisse/verzorgde uitstraling; meisjes versieren draait niet alleen om wat je zegt of wat je doet, al is dit wel het belangrijkste wat meespeelt. Maar meisjes kijken ook naar je uitstraling en of je er verzorgd bijloopt. Geen enkel meisje wil een man meenemen naar haar moeder die eruit ziet alsof hij net klaar is met werken op de vuilnisbelt.
  • Heb zelfvertrouwen; vrouwen houden van mannen die zelfverzekerd zijn. Door gewoon op een supermooi meisje af te stappen zal doen blijken dat je een hoop zelfvertrouwen hebt.

Maak een meisje niet belangrijker dan ze is. Het is ook slim om te doen alsof je haar helemaal niet nodig hebt en het wel prima redt zonder haar. Iets wat je niet kunt krijgen wil je alleen maar meer hebben. Zo werkt het ook bij vrouwen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen