Milfs Versieren Hoe Doe Je Dat? Snelle Tips!
10 april 2015 

Milfs Versieren Hoe Doe Je Dat? Snelle Tips!

Milfs Versieren, Hoe Moet Dat?

milf 2.1Milfs zijn oudere moeders die er nog steeds goed uit zien. De afkorting MILF betekent namelijk:  Mom I Like to Fuck. Het komt vaak voor dat mannen oudere vrouwen vaak aantrekkelijk vinden. Dit is niet gek want ik weet wel zeker dat elke man op school vroeger een lerares had waar hij wel wat mee zou willen doen. Daarom gaan we ons in dit artikel focussen op deze oudere vrouwen en hoe je deze vrouwen nou moet versieren.

Milfs Versieren? Snelle En Simpele Tips!

Bij het versieren van milfs zijn er natuurlijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Deze vrouwen zijn wat ouder en hebben echt veel meer ervaring met het leven dan jij dat hebt. Dat kan natuurlijk ook het geval zijn met seks. Het versieren van oudere vrouwen is vaak wat leuker omdat ze echt al zo vergevorderd zijn dat ze wellicht alles al een keer hebben gedaan of hebben gezien.

Wat milfs versieren nog aantrekkelijker maakt is dat het echt simpel is. Waarom het zo is ga ik je nu vertellen. Natuurlijk hebben deze milfs al meer ervaring. Dit maakt eigenlijk niet uit. Wanneer een oudere vrouw door een jongere man wordt aangesproken dan heeft ze meestal al meteen interesse. Stel jezelf eens voor dat je een oude man bent die door het centrum wandelt. Opeens komt er een vrouw ongeveer 20 jaar jong op je af die je probeert te versieren. Jij zou ook geen nee zeggen op dat moment :-).

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Nu dat we dit hebben uitgelegd gaan we door naar de echte tips:

Tip 1: wees doortastend!
Een milf weet echt wel wat ze wil. Ze heeft genoeg ervaring op het gebied van mannen en ze weet wat haar te wachten staat. Het blijft belangrijk dat je haar complimenten geeft. Ze is natuurlijk wel wat ouder en ze vindt het heel leuk om te horen dat ze er nog aantrekkelijk uitziet. Maar je moet haar ook laten zien dat je een vrouw als haar wel aankan!

Tip 2: Onderneem snel actie!
Ondanks dat zij degene is met veel ervaring is het alsnog belangrijk dat jij snel en moeiteloos actie onderneemt. Besef ook dat alles mogelijk is bij het versieren van vrouwen! Ik heb zelfs getrouwde milfs zonder enige problemen versierd. Maar het is wel handig dat je voordat je een milf gaat versieren naar haar hand kijkt om te kijken of ze een trouwring draagt.

Milfs Versieren, Waar Doe je Dit?

Het versieren van oudere vrouwen of milfs doe ik meestal op centrale plekken. Plekken zoals bijvoorbeeld het winkelcentrum. Dat is een uitstekende plek om oudere vrouwen te versieren. Vrouwen die wat ouder zijn werken meestal niet elke dag en ook niet hele dagen. Daarom hebben ze genoeg tijd om door de weeks te shoppen. Maak hier ook gebruik van, het is namelijk erg simpel om een milf te versieren in het centrum. En houd in je achterhoofd dat jij het ook fijn zou vinden als jij wat ouder was en er kwam een jongere vrouw geïnteresseerd op je aflopen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen