Nederlandse Vrouwen Versieren Als Allochtoon - Wat Jij Nog Niet Wist!
31 maart 2015 

Nederlandse Vrouwen Versieren Als Allochtoon - Wat Jij Nog Niet Wist!

Nederlandse Vrouwen Versieren Als Allochtoon

Nederlandse vrouwen versieren als allochtoonVoor dit artikel laat ik jullie kennis maken met mijn buitenlandse vriend. Zijn naam is Shurandy en hij is van Antilliaanse afkomst. Om precies te zijn, hij komt uit Curaçao. Je zou denken dat hij heel veel moeite heeft met het versieren van Nederlandse vrouwen. Hij is tenslotte bruin. In de Nederlandse misdaadseries zijn de misdadigers meestal ook bruin of getint. Veel mensen hebben een stereotiep beeld van bruine mannen: ze zouden lui zijn en vaak vreemd gaan. Dit is echter niet het geval ook al is dit het stereotype van de Antillianen. Je zou denken dat Nederlandse vrouwen versieren als allochtoon een stuk moeilijker is. Er zouden een hoop nadelen zijn omdat landgenoten zich anders hebben gedragen in het verleden. Dit is echt klinkklare onzin. Je brengt juist een hoop voordelen met je mee. Lees dit artikel verder om de geheimen te ontdekken die er zijn als je Nederlandse vrouwen wilt versieren als allochtoon.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Nederlandse Vrouwen Versieren Als Allochtoon Is Juist Makkelijker!

Nederlandse vrouwen versieren als allochtoon makkelijkNederlandse vrouwen versieren als allochtoon is helemaal niet moeilijk! Je zou denken dat door het stereotype dit een stuk moeilijker is. Maar dit is helemaal niet het geval. Natuurlijk er zijn altijd vrouwen die met een tunnelvisie leven en niet verder willen kijken dan wat ze horen over allochtonen. Maar dit is echt slechts een kleine groep van de Nederlandse vrouwen. Wat het zo makkelijk maakt om Nederlandse vrouwen te versieren als allochtoon is dat de vrouwen zich aangetrokken voelen tot het onbekende. Iets wat je niet kent en wat er toch leuk uitziet, daar wil je natuurlijk altijd kennis mee maken. Dit vergeten veel allochtone mannen. Vrouwen zijn erg nieuwsgierige wezens. Ze willen over alles wel wat weten. Daarom zijn ze al gauw geïnteresseerd om een praatje te maken met een onbekende buitenlandse man. Het zou saai zijn als iedereen hetzelfde was en zo denken vrouwen er ook over. Elke dag een broodje kaas wordt na een tijdje ook saai. Hiermee bedoel ik dat verschillende relaties met verschillende Nederlandse mannen niet veel verschil met zich mee gaat brengen. Daarom gaan de vrouwen na een tijdje op zoek naar iets nieuws. En dat is een buitenlandse man!

3 Tips Voor Allochtone Mannen Die Nederlandse Vrouwen Willen Versieren!

Gemakkelijk Nederlandse vrouwen versieren als allochtoonTIP 1: UITSTRALING

Zorg er wel voor dat je iets uitstraalt wat vrouwen aantrekt. Kom gewoon verzorgd voor de dag en met smaak je kledingstijl. Als je dit hebt ben je al op de goede weg om te kunnen socializen met Nederlandse vrouwen. Nederlandse vrouwen versieren als allochtoon is een stuk makkelijker als je gebruik maakt van deze tip.

TIP 2: BEHEERS DE TAAL

Nederlandse vrouwen versieren als allochtoon is ook een stuk makkelijker als je de taal beheerst. Nederlandse vrouwen houden van het onbekende (buitenlandse mannen) maar deze mannen moeten wel bereid zijn om zich aan te passen. Daarom zorg gewoon dat je de taal goed onder de knie hebt. Dit maakt het communiceren ook een stuk makkelijker.

TIP 3: WEES HET TEGENOVERGESTELDE VAN HET STEREOTYPE

Stel dat je een Antilliaan bent dan weet je dat veel mensen zeggen dat je een lui persoon bent en vaak vreemd gaat. Zorg gewoon dat ze aan je dagbesteding kan zien dat dit niet het geval is. En stel dat je verder komt dan alleen versieren en het richting een relatie gaat dat je ook kunt bewijzen dat je alleen op haar gefocust bent!

Over de schrijver
Reactie plaatsen