arrow_drop_up arrow_drop_down
Online Flirten Als Een Baas!
2 April 2015 

Online Flirten Als Een Baas!

onlineflirtenTegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om online te flirten. Online flirten kan bijvoorbeeld via social media, WhatsApp of datingsites. Het leuke aan online flirten of daten is dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om toch te kunnen scoren. Je hebt veel minder last van zenuwen en je kunt ook rustig nadenken over wat je gaat zeggen. Daarnaast kun je rustig met verschillende vrouwen contact uitproberen. Online flirten is een van de beste uitvindingen ooit. De vrouwen zijn bijna altijd 24/7 aanspreekbaar. Soms duurt het wat langer voordat je een reactie krijgt, maar over het algemeen duurt dit nooit langer dan een paar uur. Daarom raad ik je aan om het gewoon te doen! Niet teveel twijfelen en gewoon doen!

Natuurlijk ga ik je in dit artikel ook een aantal tips geven over online flirten. In dit artikel geef ik maar liefst 3 handige tips weg die je voortaan kunt gaan gebruiken. En geloof me, met deze tips heb je gegarandeerd succes!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

3 Tips Om Beter Te Worden In Online Flirten!

TIP 1: VERGEET JE DOEL NIET!

online flirten lekkerTip nummer 1 en misschien wel de belangrijkste, verlies je doel niet uit het oog! Ook al ben je het chatten soms zat en wil je gewoon afspreken in real life, vergeet niet dat het chatten een investering is. Vrouwen die online flirten testen je ook vaak of je het kan volhouden. Zo niet, dan weten ze al meteen dat je niet serieus bent en misschien wel met 10 andere vrouwen tegelijk flirt. Dus blijf haar gewoon aandacht geven en blijf investeren in het online flirten!

TIP 2: EXCUSEER JE NIET TEVEEL!

Wat veel mannen te vaak en te veel doen is het aanbieden van excuses. Bijvoorbeeld: ‘’Sorry dat ik zo laat pas reageer’’. Dit is een veel voorkomend excuus dat mannen veel gebruiken. Dit is helemaal niet nodig! Het is juist alleen maar goed als je wat later reageert. Dit toont aan dat je wel wat meer te doen hebt dan hele dag chatten. Vrouwen houden niet van levenloze mannen. Dus als je wat meer te doen hebt dan alleen de hele dag chatten is dat alleen maar een pluspunt! Vrouwen houden van mannen met een doel in hun leven!

TIP 3: NIET EXPRES WACHTEN MET REAGEREN

online flirten dushiEen heel oud en bekend trucje tijdens online flirten is het expres wachten met reageren. Ik weet niet wat het doel hiervan is maar veel mannen doen dit. Ik denk dat ze hiermee willen aantonen dat ze druk zijn of dat ze iets aan het doen zijn terwijl dit in werkelijkheid niet zo is. Daarom raad ik je gewoon aan om dit niet expres te wachten met reageren. Want vrouwen zijn niet dom en weten ook wel dat je dit expres doet. Ook kan ze hierdoor misschien haar aandacht en interesse verliezen. Het is natuurlijk ook niet goed om te veel berichtjes te sturen. Probeer hier een balans in te vinden, dan komt het wel goed. Vaak voel je dit zelf ook wel aan tijdens het online flirten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen