arrow_drop_up arrow_drop_down
Ontdek De Geheimen Van De Foute Versiertrucs Voor Mannen!
2 April 2015 

Ontdek De Geheimen Van De Foute Versiertrucs Voor Mannen!

foute versiertrucs voor mannen succes

In dit artikel geef ik je een aantal foute versiertrucs voor mannen. Raar maar waar, ze werken echt! De mensen die al een tijdje onze blog volgen weten dat wij gespecialiseerd zijn in versiertrucs. Wees daarom niet bang en probeer het gewoon meteen uit na het lezen van dit artikel. De foute versiertrucs voor mannen die ik je geef zijn grappig en eigenlijk een beetje stout! Maar maak je niet druk, vrouwen houden ervan als je genoeg zelfvertrouwen hebt om deze versiertrucs toe te passen. Want iemand die onzeker is zou dit soort versiertrucs nooit durven toe te passen. En vrouwen weten dit! Lees daarom rustig dit artikel door en onthoud de trucs die ik je meegeef! Ik heb een vriend die is echt niet de knapste is, hij had altijd moeite met het versieren van vrouwen. Uiteindelijk heb ik hem deze tips laten toepassen in zijn leven. Uiteindelijk heeft ie wekelijks een one-night-stand! Het is dat hij zelf nog geen relatie wil, maar anders was hem dit ook wel gelukt!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

 2 Foute Versiertrucs Voor Mannen

foute versiertrucs voor mannenHet moment is daar! Ik ga je nu 2 foute versiertrucs voor mannen geven die ook echt werken! Wij beschikken over honderden versiertucs maar daarvoor moet je toch echt het E-book bestellen. Wees niet bang om het uit te proberen. Ben je wel bang? Dan raad ik je aan om een keer naar een andere stad of dorp te gaan en het daar uit te proberen. Deze mensen zie je toch waarschijnlijk nooit meer terug.

FOUTE VERSIERTRUCS VOOR MANNEN: TIP #1 – DOE ALSOF JE HAAR KENT!

Dit is een erg grappige en een goed werkende foute versiertruc voor mannen. Veel vrouwen maken zich erg boos of doen uit de hoogte als ze door een onbekende man worden aangesproken. Daarom doe je toch gewoon alsof je haar kent! Verzin gewoon een naam en zeg bijvoorbeeld: ‘’Hey Mathilda, dat is echt lang geleden joh!’’ Hierop zal ze je raar aankijken en zeggen dat ze geen Mathilda heet. Maar als je dit goed weet te brengen zal ze ook moeten lachen. En jullie weten het, een lach betekent score! Nadat ze zegt dat ze geen Mathilda heet verzin je een goed vervolg door bijvoorbeeld te vragen: ‘’Oh hoe heet je dan?’’ Als ze hier op in gaat weet je al dat je op de goed weg bent.

FOUTE VERSIERTRUCS VOOR MANNEN: TIP#2 – LAAT HAAR JE HUIS BINNENKOMEN.

foute versiertrucs voor mannen gelukHet is voor veel vrouwen erg awkward om op je eerste date meteen in het huis van je date te komen. Vaak zullen ze dit ook weigeren. Maar stel nu dat je bij jouw huis afspreekt, om vervolgens naar jullie date te gaan. Dit kan natuurlijk altijd. Wat ik zelf wel eens heb gedaan is dat ik met haar bij mijn huis afsprak om vervolgens naar een etentje te gaan. Maar toen ze er was en ze net wilde vertrekken, deed ik alsof ik mijn geld was vergeten en even naar mijn portemonnee moest zoeken. Natuurlijk laat je een dame niet wachten in de kou, dus liet ik haar binnen wachten. Toen ik uiteindelijk mijn portemonnee had gevonden voelde ze zich wel op haar gemak in mijn huis.  Ze zei: ‘’ Ik heb eigenlijk geen zin meer om terug in de kou te gaan, zullen we gewoon hier een filmpje pakken en wat te eten bestellen? Toen dacht ik BINGO!

Over de schrijver
Reactie plaatsen