arrow_drop_up arrow_drop_down
Ontsnap de Friend zone en zorg dat je weet hoe dat moet!
30 January 2015 

Ontsnap de Friend zone en zorg dat je weet hoe dat moet!

Ontsnap de friend zone – wil jij weten hoe dat moet?

Je bent verliefd op je vriendin, maar zij ziet jou echter alleen maar als een broer die zij nog nooit gehad heeft. Dit is natuurlijk een lastige situatiate want je wilt jullie vriendschap niet verpesten door het ijs te breken. Ontsnap de friend zone en lees de tips hieronder die jou uit deze zone kunnen helpen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

ontsnap de friend zone

Ontsnap de friend zone – Gouden tips

Breek de nette jongen. De meeste jongens die in de friend zone zijn beland, zijn meestal gevoelig. Ze hebben veel kenmerken van een nette jongen (te netjes). Ze willen het niet ongemakkelijk maken voor het meisje dus vertellen ze niet wat hun eigen behoeften zijn. Dit zorgt ervoor dat je je romantisch aangetrokken voelt tot iemand, maar je wilt de druk op de vriendelijke relatie niet vergroten omdat je bang bent haar kwijt te raken. Dus durf je niet goed het ijs te breken. Het eigenlijke probleem is dat je in dit geval de gevoelens van een ander boven die van jou plaatst. Terwijl het juist zo belangrijk is om een ‘blijde balans’ te vinden. Eigenlijk praat je dus met mensen op zo’n manier waarmee jouw gevoels niet belangrijk zouden zijn. Het komt op anderen over alsof je een lage eigendunk hebt, wat het tegenovergestelde is van zelfvertrouwen. Durf gewoon over je gevoelens te praten zoals degene waar jij verliefd op bent ook doet. Het is dus belangrijk en van belang om eerlijk te zijn en je gevoelens te uiten als je de friend zone wilt doorbreken.

Ontsnap de friend zone – de drie beste tips

  1. Breek het contact voor een tijdje met haar, het beste een week of zelfs langer: ontsnap de friend zone en zet het contact stop. Alleen zo kom je erachter of zij ook hetzelfde voor jou voelt. Als ze je mist dan zal ze gaan nadenken over wat ze nu eigenlijk wil met jou. Als ze wederom hetzelfde denkt als jou dan gaat ze je missen en misschien gaat ze zelfs contact met je opnemen en vragen wat er aan de hand is. Als dit zo is zij vaak de eerste die contact met jou op gaat zoeken.ontsnap de friendzone
  1. Ontsnap de friend zone en raak haar aan. Een goede manier om haar te laten merken dat je meer wilt, is door haar wat pikanter aan te raken dan een vriend zou doen. Je moet een soort van friend zone barriére verbreken. Voor veel mensen is het verschil tussen een vriendschap en een relatie de manier waarop ze elkaar aanraken en hoe ze elkaar aanraken. Misschien heb ben je wel bang en wil je wachten totdat zij jou het eerst aanraken, maar hierdoor stort je jezelf alleen maar dieper in de friend zone. Daarom is het belangrijk om deze barrière te doorbreken en een aantal aanrakingsrisico’s te nemen zoals:
  • Grijp naar haar hand.
  • Leg je hand op haar rug.
  • Leg je hand op haar bovenbeen

Dit zijn een aantal dingen waarmee je aan haar reactie kunt merken of ze toch iets meer in je ziet dan alleen de vriend. Als ze het niet prettig vindt dan zal ze dit laten merken. Hiermee zorg je er ook voor dat degene waarmee je deze aantrekkingskracht opbouwt ook iets voor jou gaat voelen.

  1. Als je deze dingen hebt ondernomen en degene laat nog steeds niet merken dat ze hetzelfde over jou denkt dan is het misschien wel slim het contact met haar te verbreken. Anders blijf je namelijk in de friend zone zitten. Het zal moeilijker worden voor jou om een connectie op te bouwen met een andere vrouw omdat het nog steeds voor je voelt alsof je vast zit in de friend zone omdat je je ‘crush’ zo vaak ziet.

Ook kun je de vriendschap als het ware een stukje verlagen. De desbetreffende persoon kan zich misschien beledigd voelen maar jij kunt zo ook uit de friend zone stappen en misschien zal jouw friend zone crush zich erdoor aangetrokken voelen.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen