Vrouwen Versieren Met Openingszinnen - Voorbeelden En Tips
29 januari 2015 

Vrouwen Versieren Met Openingszinnen - Voorbeelden En Tips

Openingszinnen Gebruiken Kan, Hoeft Niet!

openingszinnenHoe kan je nou het meisje van je dromen voor het eerst aanspreken? Hoe laat je haar weten dat je haar echt het leukste meisje van de hele wereld vindt? Het is allemaal erg moeilijk voor sommige, maar het is veel makkelijker dan het lijkt. Openingszinnen zijn eigenlijk helemaal niet nodig. Vrouwen vinden het over het algemeen altijd wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en een praatje te maken. Vooral als ze vrijgezel zijn. Ik weet het, ik heb je openingszinnen beloofd en die ga je krijgen ook! Maar voor nu vergeet die openingszinnen even. Hoe werkt het echt en hoe pak JIJ het flirten en vrouwen versieren voortaan aan!?

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Gaat het Echt om de goede Openingszinnen?

kapotte openingszinnenGoede openingszinnen zijn altijd goede ijsbrekers en kunnen alles een stuk makkelijker voor je maken. Als je haar bijvoorbeeld met je eerste zin al weet te laten lachen dan is het ijs al gebroken en kan je er een leuk en spontaan gesprek van maken. Dit is een leuke bonus maar eigenlijk helemaal niet nodig.

Je kan ook vrouwen benaderen door jezelf aan 2 punten te houden. Uitstraling en inhoud. Als je jezelf aan deze 2 punten houdt en zorgt dat je goed scoort op deze 2 punten dan ben je zo goed als binnen.

  • fitte openingszinnenUitstraling: een goede, frisse en spontane uitstraling is iets waar vrouwen echt van houden. Zorg dat je er dagelijks verzorgd uitziet en fris ruikt. Glimlachen is ook erg belangrijk. Vrouwen houden natuurlijk ook van lol maken. Het is daarom erg goed als je met een uitstraling loopt van een levensgenieter. Als je eerste indruk goed is bij een vrouw zonder dat je haar aanspreekt dan ga je daarna onder een soort van scanner. Ze bekijkt je van top tot teen bedoel ik hier mee. Als uit deze scan blijkt dat je er leuk, spontaan, fris en als een levensgenieter uit ziet heb je veel meer kans van slagen. Sporten kan ook altijd een optie zijn om er beter uit te zien. Stel dat je na deze scan er uit ziet als een slordige, niet-fris-ruikende, saaie en onzekere man, dan kan ik je garanderen dat je het een stuk moeilijker gaat krijgen met vrouwen versieren. 
  • studie openingszinnenInhoud: Vrouwen houden er ook van als een man inhoud heeft. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een man met gesprekstof, veel ambities, een sociaal en actief leven en bezig met een opleiding of al afgestudeerd. als je deze eigenschappen bezit gaat het gesprekstof ook vanzelf komen. Je hebt een school-/werkdag achter de rug en hebt een hoop meegemaakt, hier kan je het al bijvoorbeeld over hebben. Of je hebt al zoveel sociale contacten gehad de afgelopen dag dat dit gesprek een eitje voor je is. Al die kleine dingen gaan je echt helpen met vrouwen versieren. Vrouwen houden echt niet van nietsnutten. Zorg gewoon dat je elke dag lekker actief bezig bent en dat je altijd wel wat te melden hebt. Wees gewoon lekker spontaan en jezelf! 

blacka openingszinnenAls je deze 2 punten volgt, zal je al snel merken dat je leven drastisch zal veranderen. Ik was vroeger net als jij! Onzeker en verlegen. Maar dat is nu allemaal anders. Ik ben na een tijdje uit mijn comfort-zone gestapt en heb tegen mezelf gezegd ; ‘’ later wil ik nooit zeggen had ik maar…’’ dan kan je altijd beter zeggen ‘’ had ik maar niet ‘’ vind ik. Je kan beter spijt hebben van iets wat je hebt gedaan, dan spijt hebben van iets wat je niet hebt gedaan. Uiteindelijk heeft dit uitgelopen tot een flinke dosis zelfvertrouwen en een flink aantal dates. Ik vond het uiteindelijk zo leuk dat ik ervoor heb gekozen om zo lang mogelijk vrijgezel te blijven dat ik elke week een andere vrouw kan versieren. Maak van deze woorden je motto en vrouwen versieren gaat je voortaan een stuk makkelijk af. Openingszinnen zijn voortaan voor jou niet eens meer nodig.

3 leuke en handige openingszinnen.

foute openingszinnenIk ga jullie nu alvast  5 handige en leuke openingszinnen. Ook ga ik jullie alvast deze tip mee geven; geef vrouwen complimenten over dingen die anderen nooit zijn opgevallen MAAR waar ze toch wel tijd aan heeft besteed. Vrouwen zijn ook mensen en elk mens houdt van erkenning. Je besteed tenslotte niet voor niks tijd aan iets, er zit altijd een reden achter.

3 Leuke en handige openingszinnen:

  1. ‘’Hey! Ik ben echt geen vrouwenjager en doe dit echt nooit! Maar mag ik weten wat je naam is?’’. Breng dit leuk, spontaan en subtiel over en je zult zien er gaat een gesprek volgen. Weet je deze spontaniteit vast te houden dan heb je 100% een DATE!!!
  1. tinder openingzinnen‘’ Heyy! Mag ik wat vragen? (Dames zeggen meestal Ja tuurlijk!) Ik wil echt niet onbeleefd zijn ofzo maar wie ben jij en waar kom jij vandaan? Ik wil echt meer van je weten’’. Als jij dit zelfverzekerd, flirterig en grappig weet over te brengen dan ben je 100% BINNEN!! Het enige wat deze openingszinnen kan weerstaan is een loyale vrouw met een relatie.
  1. ‘’ Heyy! Ik doe dit eigenlijk nooit, maar zou het echt zonde vinden als ik je nooit meer zou zien. Mag weten hoe je heet?’’. Voor deze openingszin moet je ook wel echt zelfvertrouwen hebben en denkken aan de motto die ik je eerder in dit artikel verteld hebt. Verlegen mensen durven dit sowieso niet te zeggen. Maar ook voor verlegen mensen zijn er andere stappen te volgen op de ‘’vrouwen-versieren-acacdemie’’.

Ik ben eigenlijk van mening dat openingszinnen eigenlijk nergens voor nodig zijn. Maar er zijn altijd liefhebbers en ik heb er ook jaren gebruik van gemaakt. Vandaar dat ik voor de liefhebbers toch even mijn ervaringen gedeeld heb een aantal leuke openingszinnen voor jullie heb achtergelaten. Voor meer openingszinnen kan je natuurlijk ook het E-Book downloaden. Ook hebben we een E-book vol met geheimen en tips voor de echte vrouwenverslinders!

hier nog een prachtig filmpje van hoe het ook kan, geniet!

Over de schrijver
Reactie plaatsen