6 Brutale Openingszinnen Die Echt Werken!
18 March 2015 

6 Brutale Openingszinnen Die Echt Werken!

Waarschuwing: Ze Werken Echt!

brutale openingszinnenDe mensen die ons blog al langer lezen weten dat het onderwerp openingszinnen wel eens vaker is langsgekomen. Maar vandaag wil ik het hebben over sterke openingszinnen die meteen de aandacht van een leuke vrouw naar jou toe leiden. Ik heb het over brutale openingszinnen waarmee je binnen no-time een vrouw aan de haak slaat.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Ik moet je wel eerst even waarschuwen. Deze brutale openingszinnen zijn zinnen waarmee je meteen met de deur in huis valt. Je laat hiermee zien dat je niet verlegen bent en dat je zegt wat je denkt. Hier houden vrouwen vaak van. Deze zinnen werken voor mij erg goed. Dit komt omdat je meestal meteen antwoord krijgt op wat je wilt weten. Of ze laat je meteen weten dat ze je wel ziet zitten of je krijgt een beleefde nee te horen. Het voordeel van deze zinnen is dat je er niet teveel omheen hoeft te draaien. Je bent gekomen voor haar en wilt haar meenemen. Dus laten we dat ook meteen weten en gaan we niet teveel over koetjes en kalfjes praten. Want deze gesprekken leiden meestal tot de friendzone!

brutale openingszinnen buitenWat ik ook erg veel merk is dat mannen dingen vaak moeilijker maken dan ze in werkelijkheid zijn. Zo heb ik ook een paar vrienden die wel eens zeggen: ‘’Wauw zij is mooi, maar wat zou ik tegen haar moeten zeggen?’’. Dit is een angstprikkel in je lichaam die ervoor zorgt dat je niet meer zo helder nadenkt.

Dat is erg jammer, want smoesjes zijn niet geoorloofd in dit vak. Waarschijnlijk ga je het meisje nooit meer zien als je haar niet meteen aanspreekt. In dit artikel vind je een paar van de beste brutale, werkende openingszinnen.

6 Brutale Openingszinnen (Waarschuwing: Ze Werken Echt!)

  1. Hey… ik zag je staan vanaf daar en ik moest gewoon even naar je toekomen om te zeggen dat je er heel leuk uitziet!
  2. Oké luister, ik was gewoon bezig m’n ding te doen toen ik jou zag en daar raakte ik helemaal ondersteboven van…Hoi, ik ben (je naam)
  3. Wow, jij hebt echt een gave look…je bent Deens toch? (Maak een aanname)
  4. Pardon, ik ga nu even heel eerlijk zijn omdat ik zo een afspraak heb…ik vind dat je er prachtig uitziet en het lijkt me leuk om een keertje iets met je te drinken – wat is je nummer?
  5. Stop alsjeblieft! Het spijt me maar ik kan je echt niet laten gaan zonder hallo te zeggen, daar ben je te leuk voor! (met een ondeugende glimlach)
  6. Hai! Ik moet je even aanspreken. Wist je dat het een overtreding is volgens het wetboek van strafrecht als je een mooie vrouw níét aanspreekt?!

Hoe Lang Laat Je Zo’n Gesprek Duren?

brutale openingszinnen Het beste wat je kunt doen is het gesprek kort te houden. Hoe langer het gesprek is hoe meer kans er is op het maken van foutjes. Drie minuten is ruim voldoende voor een gesprek met een leuke vrouw. Vooral als je gebruik maakt van deze brutale openingszinnen weet je binnen no-time of ze je ook ziet zitten. Daarom adviseer ik je, probeer in zo’n kort mogelijke tijd indruk te maken op de vrouw.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down