arrow_drop_up arrow_drop_down
Sekstips Voor Mannen
7 April 2015 

Sekstips Voor Mannen

sekstipsIn het dagelijks leven zijn er erg veel onzekere mannen. Mannen die niet zo goed weten hoe ze een vrouw moeten bevredigen. Natuurlijk: bijna elke man houdt van seks. Maar sommige mannen zijn zo onzeker dat ze seks liever ontwijken. Nou mannen, maak je maar niet meer druk. Na het lezen van dit artikel ben je een stuk zelfverzekerder in bed. Lees daarom snel verder en ontdek de sekstips die jou gaan helpen een beest in bed te worden, zelfs als je een kleine piemel hebt. Ook dat is niet erg omdat er genoeg manieren zijn om een kleine piemel te compenseren. Natuurlijk heeft een vrouw het liefst een kast van een piemel om seks mee te hebben. Maar zelfs mannen met een kast van een piemel slagen er af en toe niet in om een vrouw te bevredigen. Lees daarom snel verder en ontdek de sekstips die jou gaan helpen een beest in bed te worden!

Sekstips Die Echt Werken!

Ik ga dit deel van het artikel beginnen met de gouden regel van het hebben van seks met een vrouw. EEN VROUW KOMT EERST en daarna ben jij pas aan de beurt! Hiermee wil ik zeggen dat een vrouw eerst moet klaarkomen voordat jij überhaupt mag klaarkomen. Als je dit niet onthoudt en toepast zullen er weinig vrouwen tevreden zijn met jou als bedpartner. En geloof me dit is echt de sekstip der sekstips.

sekstips voor mannenMaar hoe doe je dit nu als je een kleine piemel hebt? Probeer je daar niet aan te storen. Maar weinig mannen weten dat vrouwen door vaginale seks niet klaar kunnen komen, zelfs als je een boomstam van piemel in je broek hebt hangen. Veel vrouwen hebben namelijk stimulatie op hun clitoris nodig om klaar te komen. Een vrouw beffen rondom haar clitoris is dan ook altijd een goed idee. Als je haar beft dan weet ik voor 100% zeker dat ze tevreden met jou is als bedpartner. Zelfs als je door vrienden wordt gepest met jouw ‘klein duimpje’. Een goede befbeurt betekent heel veel voor de meeste vrouwen. Ze genieten hier veel meer van dan een man die haar helemaal kapot loopt te rammen. De clitoris is de weg naar succes bij de meeste vrouwen!

Sekstips Voor Mannen Die Snel Klaarkomen!

sekstips voor succesEr zijn ook mannen die het niet langer dan 1 minuut kunnen volhouden. Deze mannen zijn te geil of kunnen zichzelf niet beheersen. Hier zijn genoeg trucs voor te bedenken. Las bijvoorbeeld eens een pauze in en stop even waar je mee bezig was. Begin haar bijvoorbeeld te zoenen, te beffen of te vingeren. Hoe je dit precies doet vind je terug in de vorige artikelen van De Vrouwen Versieren Academie. Ook helpt het wisselen van standje soms ook om net nog even niet klaar te komen. Werkt dit niet voor jou? Lastig, maar bij de Vrouwen Versieren Academie vinden we voor elk probleem een oplossing.

 

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

Over de schrijver
Reactie plaatsen