arrow_drop_up arrow_drop_down
Simpel Je Ex Terugkrijgen En Nog Deze Week Weer Samen Zijn!
5 February 2015 

Simpel Je Ex Terugkrijgen En Nog Deze Week Weer Samen Zijn!

Help! Hoe Kan Ik Mijn Ex Terugkrijgen?ex terugkrijgen

Je relatie is over en je verlangt nog steeds naar je ex. Je wilt je ex terugkrijgen.  Maar je weet niet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Je hebt last van liefdesverdriet en je hebt geen idee hoe je ex gaat reageren op je vraag dat je haar terug wilt. Natuurlijk ben je bang om afgewezen te worden. Dat is nergens voor nodig, want als ze je antwoord geeft op je vraag heb je wel duidelijkheid. Maar jij wilt zeker weten dat je haar terugkrijgt.

Stappen Ex Terugkrijgen

Het is best een ingewikkeld proces om jouw ex terug te krijgen. Daarom moet je het goed aanpakken. Als je je ex terug wilt zijn er een aantal dingen die je wel en die je niet moet doen.

  • NIET DOEN: Val niet gelijk met de deur in huis! Loop niet op je ex af en zeg niet gelijk dat het je interessant lijkt om nog eens te gaan daten.
    DOEN: Praat eventjes met je ex en geef haar een aantal redenen om weer met je af te spreken. Je kunt bijvoorbeeld ook dingen zeggen zoals “het is nooit duidelijk voor mij geweest hoe het allemaal is afgelopen”. Kunnen we het er nog eens over hebben?
  • NIET DOEN: Kom niet wanhopig over. Als je ex weer in je leven is gekomen, geef haar dan de ruimte. Komt niet wanhopig over want dit is een reuze afknapper.
    DOEN: Wanneer je op je ex bent afgegaan en je hebt iets afgesproken dan is het verstandig om meteen een datum af te spreken. Of zeg dat je over de afspraak nog contact opneemt – online of via de telefoon.ex terugkrijgen

Als je op je ex bent afgelopen en je denkt dat het zo ver is om iets af te spreken dan zijn er natuurlijk ook dingen die je moet doen en niet moet doen. Je ex wil echt niet van je horen hoe vaak jij ondertussen al door andere meisjes bent aangesproken of hoeveel andere meisjes jij al hebt gehad. Wil je je ex terugkrijgen dan moet je het hier niet over gaan hebben, dit is een reuze afknapper. Om je te helpen om je ex terug te krijgen heb ik een klein lijstje gemaakt met dingen die je kunt doen.

  • Zoek een rustige plek uit waar jullie het een en ander kunnen bespreken. Dit is zeker noodzakelijk en dat komt omdat je hier bent om jouw ex terug te krijgen. In een drukke club of iets dergelijks gaat het niet lukken om jouw ex weer te veroveren dus spreek op een leuke en rustige plek af. Misschien zijn jullie toen jullie samen waren naar een leuke plek geweest waar je rustig met elkaar kon praten. Denk er in ieder geval over na waar je heengaat want plekken zoals bij jou of bij haar thuis wil je absoluut niet bezoeken. Ga op zoek naar neutrale plekken, het zal je helpen bij je ex terugkrijgen.
  • Wees vriendelijk en niet wanhopig. Vraag rustig en vriendelijk aan je ex hoe het met haar gaat. Kijk haar vriendelijk aan en luister met interesse. Je ex moet zich wel op haar gemak voelen als ze bij jou is. Laat haar zien dat ze veel mist nu ze niet meer bij jou is, maar nogmaals wees niet wanhopig.
  • Plan dates in. Wat ik hiermee bedoel is dat jij jullie niet meteen weer als een stel moet zien. Dat is belangrijk want als je ex er nog niet klaar voor is dan is dit een grote afknapper voor haar. Neem rustig je tijd en plan samen leuke afspraakjes in. Zo wordt je ex terugkrijgen gegarandeerd een succes.Ex terug nu

Je Ex Weer Terugkrijgen

Ga na hoe jij voor de eerste keer je ex hebt veroverd. Dit klinkt misschien wel raar maar als jij je ex terug wilt moet je er wel achter kunnen komen of jouw ex je ook terugwil. De beste manier daarvoor is het aanbieden aan je ex wat zij van jou gemist heeft. Dit kunnen natuurlijk verschillende dingen zijn. Voor de een zal het samen kletsen zijn, voor de ander samen winkelen of de allerbeste seks, noem maar op. Het zal voor iedereen verschillend zijn. Ga dus na wat er zo belangrijk voor haar was in de tijd dat jullie nog samen waren. Gebruik dit zeker bij jullie afspraakjes en herinner haar weer aan wat ze mist en je zal zo je ex weer terug kunnen krijgen!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen