arrow_drop_up arrow_drop_down
TIPS: Relatie Onderhouden Zonder Dat Het Veel Geld Kost
9 March 2015 

TIPS: Relatie Onderhouden Zonder Dat Het Veel Geld Kost

relatie onderhouden tillenVeel mannen hebben moeite om hun relatie te onderhouden. Dit komt vaak omdat het na een lange tijd saai begint te worden. Weinig mannen weten hoe ze hun relatie leuk en spannend kunnen houden. Maar het is wel belangrijk dat het leuk blijft. Wie wil er nu 10 jaar lang in een saaie relatie zitten? Ik in ieder geval niet.

Je relatie onderhouden is veel makkelijker dan je denkt. Je moet alleen weten hoe! Gelukkig ben je op de Vrouwen Versieren Academie beland waar ik je met al je problemen ga helpen! Na het lezen van dit artikel weet jij hoe je je relatie weer spannend en leuk kunt houden.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

3 Tips: Hoe Moet Je Je Relatie Onderhouden?

relatie onderhoudenJe relatie onderhouden is veel makkelijker als je weet wat je vrouw leuk vindt om te doen. Maar maak je geen zorgen, je relatie onderhouden wordt vanaf nu een stuk makkelijker. Ik heb hier alvast 3 goede tips voor je genoteerd die je gelijk kunt gaan gebruiken!

TIP 1: Zorg voor goede seks! Zolang de seks goed is, blijft de relatie ook goed. Zorg gewoon voor veel variatie en houdt de seks leuk en zo actief mogelijk. Je relatie onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest. Zorg gewoon dat je tijdens elke vrijpartij je partner bevredigd. Denk aan de gouden regel! Eerst zij dan ik!

TIP 2: Doe in je vrije tijd veel leuke dingen met je vrouw. Ga niet elk weekend thuis op de bank films zitten kijken. Als je dit teveel doet gaan er irritaties komen en ga je teveel op elkaars lip zitten. Uit verveling ga je dan ook meer op de kleine dingen letten waardoor je nog eerder geïrriteerd raakt. Ga gewoon zo vaak mogelijk uit eten of wat drinken. Ook kun je denken aan een bioscoopavond. Bedenk gewoon op zijn minst elk weekend wat om te doen.

TIP 3: Verras je vrouw zo vaak mogelijk. Laat aan haar zien dat je  vaker met haar bezig bent dan ze denkt. Door zo nu en dan met een verrassing te komen laat je zien dat je aan haar denkt. Vrouwen houden van deze aandacht. Een vrouw wilt het liefst hele dag jouw aandacht. Maar weinig mannen kunnen dit opbrengen. Je relatie onderhouden is slechts een kwestie van het leuk houden voor beide partijen.

Je Relatie Onderhouden Zonder Veel Geld Uit Te Geven!

Je relatie onderhouden hoeft niet perse veel geld te kosten. Je kunt ook leuke avonden thuis organiseren met vrienden of kennissen van je vrouw. Zo kun je er toch een leuke avond van maken zonder al te veel geld uit te hoeven geven.Afbeeldingsresultaat voor relatie

Organiseer bijvoorbeeld een kaart- of spelletjesavond. Wees gewoon creatief en zorg voor een bezigheid waarbij je veel kunt lachen. Niets is leuker dan een avond waarop veel gelachen wordt. Ik ben onlangs met mijn eigen vrouw naar de minigolfbaan geweest. Dit was erg goedkoop en leuk. Wij houden beiden niet van golf en zijn hier beiden ook niet zo goed in. Maar het idee dat we met zijn tweeën iets aan het doen waren waarbij veel gelachen werd maakte het voor ons al een succesvolle dag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen