Versiertips en Versiertrucs!

versiertips en trucsOm een vrouw te versieren moet je ten eerste een aantal dingen weten. Daarom ga ik je in dit artikel maar liefst 8 versiertips en versiertrucs geven. Met deze versiertips en versiertrucs ga je uiteindelijk leukere en mooiere vrouwen versieren. Neem alle versiertrucs en versiertips door om het maximale resultaat te behalen!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Versiertip 1: Glimlachen

Vrouwen houden van een positieve instelling. Niks anders komt positiever over dan een man die veel glimlacht. Door zelf positieve gedachtes te hebben is glimlachen ook veel makkelijker om te doen! Lachen zorgt ook voor een vrolijke uitstraling en een vrolijk gezicht. Dit trekt zeer veel mensen aan. Mensen houden nou eenmaal van positieve mensen.

Versiertip 2: Complimenten

versiertips en versiertrucsFlirten is erg leuk om te doen. Maar met wie je het ook doet zorg dat je altijd wel even complimenten geeft. Wel moet je oppassen dat je niet teveel complimenten geeft. Want teveel van het goede kan natuurlijk ook averechts werken.

Daarom is het belangrijk te weten dat je vrouwen kunt verleiden met verrassende complimenten. Complimenten die ze niet vaak hoort en die ze nooit had zien aankomen. Vaak kun je het beste complimenten geven over kleine details die niet echt opvallend zijn maar waar ze toch tijd aan besteed heeft.

Versiertip 3: Oogcontact

Oogcontact is een van de belangrijkste elementen van het vrouwen versieren. Met je ogen kun je een hoop doen! Je kunt bijvoorbeeld erg zwoel kijken of gewoon erg geïnteresseerd. Door naar haar te kijken leer je ook veel over de lichaamstaal van een vrouw. Vrouwen moet je vooral kort maar krachtig in hun ogen kijken. Je moet oppassen dat je niet begint te staren. Want dit kan erg eng worden voor een vrouw. Vooral als ze niet geïnteresseerd is.

Versiertip 4: Luisteren

Als je een gesprek hebt met een vrouw is het ook erg handig als je goed naar haar luistert. Dit zorgt voor een actief gesprek en je kunt gemakkelijk reageren op de dingen die ze zegt. Hierdoor kom je ook erg geïnteresseerd over. En er zijn maar weinig mannen die dit goed kunnen.

Versiertip 5: Neem initiatief

Vrouwen zijn niet gemaakt om de eerste stap te zetten. Hoe negatief sommige vrouwen er ook op reageren, ze vinden ze het erg leuk om versierd te worden en vooral als de man de eerste stap zet.

Versiertip 6: Wees de Gastheer!

Veel mensen vinden het erg fijn als ze bij iemand op visite zijn dat er iemand als gastheer optreed. Deze gastheer is vaak erg open en geeft een goed en warm gevoel. Dit moet je ook bij vrouwen doen. Doe gewoon alsof ze bij jou te gast zijn. En jij gaat er voor zorgen dat ze niks te kort komen en zich op hun gemak voelen!

Versiertip 7: Hulpmiddelen

versiertips succesDoor het gebruik te maken van hulpmiddelen kun je erg gemakkelijk en snel een gesprek beginnen. Bij hulpmiddelen kun je denken aan leuke opvallende kleding of accessoires. Ook het weer of een actuele gebeurtenis kan je als hulpmiddel gebruiken.

Door gebruik te maken van hulpmiddelen heb je gemakkelijk en snel een gespreksonderwerp te pakken. Zo kun je bijvoorbeeld een vrouw met leuke en opvallende kleding complimenteren en hier het gespreksonderwerp van maken.

Versiertip 8: Heb plezier

Iedereen en niet alleen vrouwen vinden het leuk als je plezier uitstraalt. Het beste is als je dit plezier uit kunt stralen zonder daar iemand bij nodig te hebben. Door deze positieve uitstraling zal uiteindelijk 70% van de vrouwen deel willen nemen aan jouw plezierig feestje. Het is ook veel gemakkelijker een gesprek te starten met iemand die plezier uitstraalt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen