Vrouw benaderen als een Alphaman! Dat kan overal!
27 januari 2015 

Vrouw benaderen als een Alphaman! Dat kan overal!

Een vrouw benaderen, dat kan overal!

vrouw benaderen strandMoeite met een vrouw benaderen? Je weet niet wat je moet zeggen of hoe je je moet gedragen? Je voelt jezelf niet zeker genoeg om op het meisje af te stappen dat je elke week in de supermarkt tegenkomt? Wat je probleem ook is,  de ‘Vrouwen Versieren Academie’ helpt je niet alleen bij het beginnen van een gesprek met een vrouw, maar we zorgen er ook voor dat je er een succes van maakt. Hierna zul je zelfs een vrouw willen benaderen in je trainingspak of tuinpak.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Door onze geheimen met je te delen veranderen we je in een casanova. Voor de echte vrouwenverslinders hebben we natuurlijk ook een geheim boek. Het is een eerste druk en het is nog nergens anders verkrijgbaar, maar wij hebben het! Dit geheime boek zal je leven veranderen. Vrouwen benaderen terwijl jij de touwtjes in handen hebt, wie wil dat nu niet?

Voorbereiden op succes

man vrouwen benaderenOefen in het praten met vreemden mensen. Voor sommige mannen is het benaderen van een vrouw een heel mysterie. Hier een feitje voor alle lezers: vrouwen zijn ook gewoon mensen met onzekerheden en kwetsbare kanten.

Een vrouw benaderen kun je het beste doen op een comfortabele en relaxte manier. Als je op een vrouw afstapt is het belangrijk dat je gewoon tegen haar praat zoals je tegen iedereen praat.

Dit kun je oefenen door gewoon te praten met vreemden. Word socialer en ga vaker een gesprek aan met vreemde personen. Als je dit steeds vaker doet, zul je alle vaardigheden die je nodig hebt bij het benaderen van een vrouw onder de knie krijgen. Als je deze stappen hebt gevolgd ben je al goed op weg naar succes.

In je eentje versier je het meest!

vrouwen benaderenIedereen kent de types wel. Als je alleen bent ziet niemand je een vrouw benaderen. Maar wanneer je met je vrienden bent durf je opeens wel van alles te zeggen en te doen. Vrouwen houden hier niet van. Zo kom je over alsof je alles en iedereen pakt wat je pakken kan. Ze gaan sneller denken dat je alleen maar op seks uit bent of dat je je wilt bewijzen voor je vrienden.

Een vrouw wilt zich speciaal voelen. Een vrouw benaderen kun je daarom het beste alleen doen. Deze daad toont al meteen aan dat je zeer geïnteresseerd in haar bent en dat je zelfs moed genoeg hebt om met haar te praten.

Laat je ook niet intimideren door een meisje dat met haar vriendinnen staat te praten. Wees gewoon aardig en spontaan en lach met haar vriendinnen. Maar laat wel duidelijk merken op wie jij je ogen hebt gericht. Vriendinnen zien elkaar het liefst met een aardige en als het kan een knappe jonge man. Maar na het volgen van deze stappen hoef je niet eens meer knap te zijn. Een vrouw benaderen gaat voor jou geen issue meer zijn.

Vrouw benaderen tips!

  • vrouwen benaderen alleenPraat over iets wat er gebeurt op het moment dat je de vrouw in je buurt hebt. Dit is waarschijnlijk de meest natuurlijke manier om een gesprek met een vrouw te beginnen. Stel iemand zet zichzelf vreselijk voor schut op de dansvloer. Begin hem niet af te kraken maar lach met haar en zeg “dit is precies de reden waarom ik niet drink en dans, het is het een of het ander.” Wees gewoon casual en aardig. 
  • Stel haar een vraag. Een andere goede manier om het ijs te breken is door een goede vraag te stellen. Kom niet te doorzichtig met “hey weet je hoe laat het is?” het beste is om een vraag te stellen waar je verder over door kan praten. Zeg bijvoorbeeld gewoon “hey mag ik iets vragen voor een opdracht op school? Hoe zou je mijn eerste indruk in 3 woorden omschrijven?” Je zult zien dat veel vrouwen gewoon bereid zijn om hieraan mee te werken. Na het antwoord krijgen volgt meestal het lachen over en weer. Hierna kan je gewoon weer zeggen dat je eigenlijk geen opdracht hebt. Vervolg dit met: “ik was gewoon geïnteresseerd in jou en wilde weten wat mijn kansen waren.” 
  • Geef onverwachtse complimentjes. Het beste compliment is een compliment dat je nog nooit hebt gehoord maar toch wel zou willen horen. Een vrouw benaderen met een mooi compliment is ook altijd goed. Maar bedenk een compliment dat ze nooit zal verwachten. Let op de details. Dingen die anderen niet zien, moet jij wel opmerken en leuk vinden.
Over de schrijver
Reactie plaatsen