Vrouwen Aanspreken Hoe Moet dat?

Vrouwen Aanspreken, Hoe Moet Dat?

Er zvrouwen aanspreken 2ijn een aantal verschillende manieren waarop je vrouwen aan kunt spreken. Veel mannen hebben hier moeite mee, ook bij het uitgaan. Er zijn namelijk twee groepen mannen te onderscheiden bij het vrouwen versieren tijdens het uitgaan:
Groep 1 is 90% van de mannen – zij durven geen vrouw aan te spreken of weten niet hoe dat moet.
Groep 2 Is 10% van de mannen – zij die vrouwen wel aan durven te spreken. Dit betekent niet dat ze er succesvol in zijn want ze kunnen natuurlijk ook vaak afgewezen worden omdat ze niet weten wat ze moeten doen of zeggen. Hoe je eigenlijk succesvol wordt in het aanspreken van vrouwen ga ik je in dit artikel uitleggen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Aanspreken, Let Op Hun Lichaamstaal!

Vrouwen aanspreken is niet zo lastig en het maakt ook niet veel uit wat je tegen de vrouwen zegt omdat het bij het aanspreken van vrouwen vaak draait om het lezen van hun lichaamstaal en daar met jouw lichaamstaal op inspelen. Dit is natuurlijk belangrijk omdat je aan de hand van haar lichaamstaal af kunt lezen of ze wel geïnteresseerd is in het gesprek met jou of juist in jou. Er zijn daarom een aantal dingen die je in de gaten moet houden bij het aanspreken van vrouwen.
Als vrouwen aangesproken willen worden laten ze een aantal dingen zien:

Ze maken oogcontact

Ze komen dicht bij je in de buurt staan

Ze glimlachen veel

Als een vrouw dit al weggeeft dat is het eigenlijk al zeker dat ze wel benieuwd naar je is en dat ze wel een gesprekje met je aan wil gaat. Wanneer het gesprek eenmaal op gang is gekomen geeft ze met haar lichaam weer aan wanneer ze interesse in je toont:

Ze raakt je veel aan

Ze speelt met haar haar

Ze doet haar best om je interesse te behouden

Ze maakt nu hele tijd oogcontact

Als een vrouw deze lichaamstaal niet naar je uitzendt dan bestaat er de kans dat ze niet in jou of in het gesprek geïnteresseerd is.

Nu je dit weet, weet je ongeveer welke vrouwen je kunt aanspreken en welke vrouwen ook met je op date zouden willen of wellicht een relatie met je willen hebben. Het is nu daarom ook de tijd dat jij op de vrouwen afloopt.

Tijdens het uit gaan is het belangrijk dat je je niet focust op de vrouw maar juist op de lol. Heb niet als doel dat je vandaag veel vrouwen gaat scoren. Nee, denk avontuurlijk en denk dat je vandaag weer nieuwe vrouwen gaat ontmoeten en dat je waarschijnlijk veel lol met haar zult hebben. Dat is veel leuker en daardoor zul je voor vrouwen ook aantrekkelijker zijn.

Voor- En Nadelen Van Veel Vrouwen Aanspreken

Het voordeel van het aanspreken van veel vrouwen is natuurlijk dat je veel kennis opdoet die je weer toe kunt passen op andere vrouwen in andere gesprekken. Zo wordt je steeds beter in het versieren van vrouwen. Dit is natuurlijk ook goed, maar na een tijdje zien veel vrouwen je als een ‘player’. Als je te vaak vrouwen zo aanspreekt dan bestaat de kans dat je na een aantal maanden dezelfde vrouw aanspreekt omdat je niet hebt onthouden eerder met haar geflirt te hebben. Dat moet je natuurlijk voorkomen!vrouwen aanspreken 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen