Vrouwen Aanspreken Als Een Baas Zonder Een Blauwtje Te Lopen!
26 januari 2015 

Vrouwen Aanspreken Als Een Baas Zonder Een Blauwtje Te Lopen!

Vrouwen Aanspreken Zonder Ongemakkelijke Situatiesvrouwen aanspreken met succes

Iedereen heeft het wel eens een keer meegemaakt als we het hebben over vrouwen aanspreken. In de bus, in de friettent, op straat of ergens anders kom je steeds mooie vrouwen tegen waar je graag een babbeltje mee wilt maken.

Ze kijkt je aan en glimlacht naar je maar nog steeds komt er geen actie van jouw kant. Soms zijn er zo veel aanwijzingen die er op wijzen dat ze jou wel ziet zitten maar nog steeds weet je niet hoe je haar gaat aanspreken. Totdat het te laat is en je de hele dag spijt hebt. Waarschijnlijk ga je haar ook nooit meer tegenkomen en dat is het meest pijnlijk. Herken je dit?

Wij gaan je helpen vrouwen aanspreken zonder enige drempel. Geen zwetende oksels en 80% kans op succes!

Vrouwen Aanspreken Zonder Een Blauwtje Te Lopen

vrouwen aanspreken op straatWanneer we het hebben over vrouwen aanspreken moet je weten dat je eerste indruk erg belangrijk is. Je eerste indruk vertelt veel over jezelf en meestal word je op je eerste indruk gekeurd. Tijdens het vrouwen aanspreken moet je ook beseffen dat vrouwen meestal niet meteen met je uit willen of met je op date willen. Het is belangrijk dat je eerst weet hoe ze heet en dat je met haar praat over haar interesses. Want het maakt niet uit hoe knap, vriendelijk of spontaan je ook bent, de kans op een date is erg klein als je compleet vreemd voor haar bent.

Het is ook goed om te weten dat je een vrouw zich altijd eerst op haar gemak moet voelen. Stel: een vrouw loopt ergens binnen. Dan is het belangrijk dat je jezelf niet meteen aan haar opdringt en als een aasgier op haar af gaat. Vrouwen vinden het fijn om even te wennen aan hun omgeving. Stel ze stapt net de bus in, laat haar dan even op haar gemak gaan zitten en ontspannen.

hoe vrouwen aanspreken

Vrouwen aanspreken is natuurlijk ook jezelf van je beste kant laten zien. Maar overdrijf niet teveel. Kom niet met overdreven compliment zoals: deed het pijn toen je uit de lucht kwam vallen? Vrouwen houden wel van complimenten maar ze zijn meer op hun gemak tijdens een sociaal gesprek bij de eerste ontmoeting. Wees daarom tijdens het vrouwen aanspreken eerst sociaal en praat over interesses, over de omgeving of over omstandigheden.

 Nog Een Paar Alternatieve Tips tijdens vrouwen aanspreken:

vrouwen aansprekenTijdens het vrouwen aanspreken in openbare ruimtes zijn veel mannen vaak van mening dat ze niet mogen opvallen en dat het allemaal zo stiekem mogelijk moet verlopen. Dit is echter onzin!

 

  • Wees gewoon duidelijk aanwezig en gebruik lichaamstaal. Want vaak stel je een vraag aan een vrouw en antwoordt ze gewoon. Maar in haar beleving ben je gewoon een man die iets kwam vragen en voor de rest ben je vergeten. Daarom zorg je ervoor dat je je stempel op het gesprek drukt en dat je duidelijk aanwezig bent.
  • Wees ook vooral niet bang tijdens het vrouwen aanspreken voor onbekende mensen die meeluisteren.
  • Vrouwen aanspreken draait niet alleen om knap zijn en spontaan of vriendelijk zijn. Vrouwen aanspreken gaat om het totaalplaatje. Een goede kledingkeuze, een verzorgde uitstraling en spontaan, vriendelijk en sociaal zijn. Dit zijn allemaal factoren die je onder de knie moet krijgen wil het aanspreken van vrouwen tot succes leiden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen