Vrouwen Daten en Versieren!

Vrouwen Daten en de touwtjes in handen hebben

Iedereen heeft het wel eens een keer meegemaakt, erg ongemakkelijke situaties tijdens het vrouwen daten. Of je hebt geen gespreksstof of je stottert, zweet of begint te trillen. Vrouwen daten is voor sommige mannen moeilijker dan het zou moeten zijn. Ben JIJ zo iemand? Lees dan onze gouden geheime tips, de nieuwste tips en de beste tips om vrouwen daten veel makkelijker te maken. Sterker nog straks kun je niet meer zonder vrouwen daten. En nog belangrijker, de vrouwe kunnen niet zonder JOU!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Thuis vrouwen daten

vrouwen daten thuisZorg voor een goede sfeer en zorg voor een goed humeur. Het is belangrijk om een goed humeur te hebben omdat een vrouw heel makkelijk aan je kan zien of je chagrijnig bent. Geen enkele vrouw wil op date met een depressieve of een chagrijnige man.

Als je thuis vrouwen wilt daten is het belangrijk dat je zorgt voor een schone en veilige omgeving. Vrouwen vinden het ook prettig wanneer het in huis fris ruikt.

Wat je ook moet onthouden is dat vrouwen ook mensen zijn, ze lusten ook wel wat te eten of te drinken. Een gevulde koelkast is daarom handig als je een date bij jou thuis plant.

Wat te doen?

  • vrouwen daten sfeerZorg voor een fijne en frisse geur. Dit kun je bereiken met geurkaarsen of wierook. Rook je? Zorg er dan voor dat je huiskamer niet naar asbak ruikt, dat is voor vrouwen echt een afknapper.
  • Zorg ervoor dat de lichten gedimd zijn. Zachter licht zorgt altijd voor een betere sfeer. Vrouwen voelen zich beter op hun gemak als de lichten gedimd zijn. Lang niet iedereen voelt zich prettig in de spotlights.
  • Zorg ervoor dat je dat je alles onder controle hebt. Als het wat kouder is in huis kan dat helpen om haar dicht tegen je aan te laten kruipen. Misschien wil ze zelfs samen met je onder een dekentje liggen. Als dat het geval is, dan ben je zo goed als binnen.

Als je thuis wilt vrouwen daten is het belangrijkste punt dat je van je huis een veilige en comfortabele omgeving maakt. Ze moet zich bij jou op je gemak voelen en zich thuis voelen. Hoe eerder dat gevoel er is, hoe eerder ze het fijn en veilig gaat vinden om dicht bij je te komen zitten. Het kan niet zo zijn tijdens vrouwen daten dat ze in je vieze appartement tussen je vieze stinkende sokken moet gaan zitten. 

Vrouwen daten zonder ze aan te raken is niks aan!

vrouwen datenAanraken. Veel mannen zijn bang om vrouwen aan te raken tijdens het daten. Maar waarom eigenlijk? De grootste reden van hun angst is de angst voor afwijzing. Ook kan het zo zijn dat je de vrouw wel aan wilt raken, maar dat het niet durft omdat je niet weet hoe het moet. Daarom gaan wij je helpen al deze barrières te doorbreken. Hieronder alvast een aantal tips.

  • Sla je hand niet om haar schouder. Dit ziet erg slordig uit en het is meer iets voor op de voetbalclub. Als je haar tijdens een wandeling wilt vasthouden leg je hand gewoon rustig op haar onderrug net boven haar billen. Dit ziet er al een stuk beschaafder uit. Ook heb je vaak dat je haar kapsel verpest als je je hand op haar schouder legt.
  • Zit je met een vrouw in de bus of zit ze gewoon naast je op de bank en je weet niet zo goed hoe je haar kunt aanraken? Probeer dan gewoon het volgende. Leg je hand zachtjes en subtiel op haar knie en laat je hand daar een aantal seconden liggen. Natuurlijk let je op haar reactie. Zie je geen schrik of irritatie? Dan weet je dat ze het fijn vindt dat je haar aanraakt.
  • Is de situatie echt zo eng voor je en durf je echt niet je hand uit te steken? Probeer dan op zijn minst contact te maken met je been. Dit doe je natuurlijk heel rustig en subtiel, niet op zo’n manier dat ze er meteen een blauwe plek bij heeft van jouw scheenbeen.

vrouwen daten manNa het ondernemen van deze laatste stap is het de bedoeling dat je geduld hebt. Laat haar naar je toekomen. Als de aanrakingsbarrière verbroken is, is het haar beurt om te laten zien dat ze geïnteresseerd in je is. 9 van de 10 keer begint zij je ook aan te raken of duwtjes (stoeiachtig) te geven. Ze verzint sowieso een excuus om jou ook aan te raken.

Als ze dat doet, dan weet je dat je al op de goed weg bent. Zo niet, probeer de stappen hierboven te herhalen en kijk of het haar wat actiever maakt.

Als je een opgever bent kun je beter niet beginnen aan vrouwen daten. Vrouwen houden van doorzetters. Er zit natuurlijk wel een verschil in opdringerig zijn en een doorzetter zijn. Houd hier rekening mee.

Je kunt ook als alternatief gebruik maken van de zogenaamde ’90-10 regel’. Jij doet 90% van het werk en daarna is het haar beurt om de laatste 10% van het werk te doen. Vergis je niet! Deze 10% is uiteindelijk het belangrijkste gebeuren!

Voortaan zul JIJ tijdens vrouwen daten geen barrières meer hebben als je simpelweg deze stappen volgt. Natuurlijk doe je dat wel op een subtiele manier. Subtiel zijn tijdens het vrouwen daten is erg belangrijk.

Over de schrijver
Reactie plaatsen