arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Ontmoeten, Waar Doe Je Dit?
2 April 2015 

Vrouwen Ontmoeten, Waar Doe Je Dit?

Vrouwen ontmoeten, Waar Doe Je Dit?

vrouwen ontmoeten 2Er zijn altijd wel plekken waar je als man vrouwen kunt versieren. Ik krijg van veel mannen altijd de vraag waar ze het beste vrouwen aan kunnen spreken en waar ze vrouwen kunnen ontmoeten. Zo hopen ze dat het voor hen makkelijker wordt om vrouwen aan te spreken. In dit bericht heb ik de beste locaties en de beste tips samengevat. Je leest hier op welke plaatsen je vrouwen kunt aanspreken, waar je veel vrouwen kunt ontmoeten en ook lees je hier waarom deze plekken juist zo goed zijn. Laten we maar snel beginnen!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Ontmoeten, De Beste Locaties!

Veel mannen zijn dus benieuwd naar de beste locaties waar ze makkelijk vrouwen kunnen ontmoeten en aanspreken. Ik heb daarom een lijstje voor je opgesteld en de beste locaties in dit lijstje verwerkt.Vooraf is het handig om te weten dat het bijna altijd het beste is om vrouwen in de avond aan te spreken en te ontmoeten. Waarom? Daar zijn een aantal simpele redenen voor. Ten eerste zijn de mensen die in de avond wat ondernemen, vrij. Ze zijn vaak ook sociaal en losjes doordat ze wellicht wat alcohol hebben genuttigd. Alcohol maakt mensen vaak wat losser. Het werkt twee kanten op, vrouwen worden van een beetje alcohol wat meer ontspannen en jij vindt het misschien wat makkelijker om met een biertje op vrouwen aan te spreken. Maar genoeg hierover; laten we verdergaan met de locaties.

Wedstrijd of theater

Een wedstrijd of het theater bezoeken. Beide locaties zijn prima. Dat komt omdat je ergens heen gaat waar jij het leuk vindt. Ga dus nooit ergens naartoe als je het daar niet leuk vindt. Je zult dan niet enthousiast zijn en je niet open kunt stellen. Als je naar een plek gaat die jouw interesse heeft dan delen de mensen – en dus de vrouwen die er komen – vaak dezelfde interesse. Dit geeft jou een grote voorsprong. Omdat jullie dezelfde interesse delen is een goede openingszin: “Wat vond jij nu van de voorstelling”? of “Wat vond jij van deze wedstrijd?”

(Nacht)club

De (nacht)club is een van de beste plekken om vrouwen te ontmoeten. Het mooie is dat je overal ter wereld (nacht)clubs vindt, zelfs in het buitenland. De pluspunten hiervan zijn dat iedereen die nachtclubs bezoekt wat losser is en vaak zelfs op zoek is naar geile seks. Maar let op! Er zijn ook vrouwen die echt alleen naar de club komen om te dansen en dus niet aangesproken willen worden. Maak je daar geen zorgen over! Er zijn nog genoeg vrouwen over die versierd willen worden en die wachten op een man als jij die ze aanspreekt. Ook in dit soort clubs wordt drank verkocht wat er voor zorgt dat jullie beiden net wat losser en socialer zijn!

Vrouwen Overdag Ontmoeten

Natuurlijk kun je ook overdag vrouwen ontmoeten. Al is het makkelijker in de avond, ook overdag is het zeer zeker mogelijk. Je kunt ook overdag veel vrouwen aanspreken, bijvoorbeeld als ze aan het wachten zijn op de bus of als ze aan het wachten zijn op vrienden. Ook vrouwen die bijvoorbeeld een hond uitlaten houden vaak wel van een gesprekje. Ook hen kun je dus versieren!vrouwen ontmoeten 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen