Vrouwen Opwinden Hoe Doe Je Dit?
09 april 2015 

Vrouwen Opwinden Hoe Doe Je Dit?

Vrouwen opwinden, hoe doe je dit?

vrouwen opwindenVeel mannen hebben er moeite mee en veel vrouwen willen dat het zonder enige problemen verloopt. Ik heb het hier natuurlijk over het opwinden van vrouwen. Dit is voor vele mannen een probleem. Een groot probleem zelfs! Mannen weten niet hoe of wat ze moeten doen om hun vrouw opgewonden te maken. Het opwinden van vrouwen vraagt daarom ook zeker aandacht omdat het opwinden van vrouwen helemaal niet zo lastig is. Er zijn namelijk een aantal tips die het opwinden van vrouwen een stuk makkelijker maken dan dat jij dacht. Laten we maar snel beginnen.

Vrouwen Opwinden, tips!

Mannen denken dat er veel bij komt kijken om een vrouw op te winden.  Dit valt allemaal reuze mee. Er zijn namelijk een aantal stappen waar jij je vrouw echt mee op kunt winden. Laten we snel beginnen.

 

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Tip 1: Ga met haar lingerie shoppen
Dit is belangrijk want elke vrouw voelt zich natuurlijk sexy in lingerie. Als zij zich sexy voelt dan heb jij alvast een groot voordeel als je haar gaat opwinden. Als een vrouw zich namelijk sexy voelt spreekt het ook voor zich dat ze wat losser is en wat meer aandacht van je wilt. Deze aandacht kun jij haar geven. Ga dus met haar samen kijken voor een lingeriesetje en koop deze ook voor haar zodat zij er sexy uit kan zien voor jou.

Tip 2: Maak een lekker etentje voor haar en ga daarna samen in bad of onder de douche
Vrouwen vinden het heerlijk als hun man voor hun kookt. Hier is onderzoek naar gedaan. Vrouwen vinden het ontzettend sexy als hun man iets lekkers voor hen kookt en daarna mee in bad gaat. Beide activiteiten brengen haar meteen in de juiste stemming!

Tip 3: Streel haar op de plekken waar ze gestreeld wilt worden
Veel mannen denken bij strelen meteen aan haar tepels of vagina. Dit hoeft helemaal niet perse de juiste plek te zijn. Er zijn genoeg andere intieme zones waar een vrouw graag aangeraakt wil worden. Een aantal van deze zones zijn hun nek, hun buik, hun billen, hun onderrug en hun oren en ga zo maar door. Kom erachter waar de intieme zone van jou vrouw zit en maak haar gek met dit voorspel.

Tip 4: Verleid haar met woorden
Dit is belangrijk! Vrouwen houden ervan als je tegen ze praat, zeker als het dirty talk tijdens de seks is. Kom erachter wat jouw vrouw aantrekkelijk vindt om te horen en het zal tijdens de seks gegarandeerd een groot succes worden!

Vrouwen Opwinden Laatste Tip!

Geef je vrouw complimenten op onverwachte momenten. Als je echt wilt dat een vrouw je leuk gaat vinden en opgewonden van je raakt van je moet je onverwachte dingen met haar doen. Niet omdat je haar opgewonden wilt maken maar omdat je om haar geeft. Vrouwen vinden dit vaak sexy. Zorg er daarnaast voor dat jij er altijd goed uitziet en dat je vooral lekker ruikt. Dit verwacht jij ook van haar dus mag zij dit andersom ook van jou verwachten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen