arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Versieren, 3 Fouten Die Elke Man Maakt!
14 april 2015 

Vrouwen Versieren, 3 Fouten Die Elke Man Maakt!

Vrouwen Versieren: Wat Elke Man Fout Doet!

vrouwen versierenMannen versieren vaak vrouwen en passen daarbij allerlei tactieken toe. Ze kijken bijvoorbeeld naar de lichaamstaal van een vrouw en zo kunnen ze al snel zien of zij wel wat of niet wat wil. Maar behalve lichaamstaal zijn er nog andere dingen waar je op moet letten als je een vrouw wilt versieren. Het draait natuurlijk niet alleen maar om de dingen die je zegt of doet als je haar versiert. Het gaat er ook om hoe je haar behandelt en hoe je over bepaalde zaken denkt. Daarom ga ik de veel gemaakte fouten bij het versieren van vrouwen met jou bespreken.

Vrouwen Versieren: 3 Fouten Die Elke Man Maakt!

Zoals ik je net al heb uitgelegd is het niet perse zo dat je moet letten op wat een vrouw doet of wat haar lichaamstaal uitstraalt. Het kan je natuurlijk wel helpen omdat je zo wel aan de vrouw kunt aflezen of ze interesse in je heeft. Maar er zijn nog drie punten waar je eigenlijk op moet letten. Deze drie tips ga ik hieronder behandelen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Tip 1 – Vat een afwijzing NOOIT persoonlijk op

Belangrijk! Neem een afwijzing NOOIT persoonlijk op! Als ze je afwijst dan kun je je natuurlijk omdraaien en je kunt meteen verder gaan met het versieren van een andere vrouw. Maar ondanks dat een vrouw je afwijst kan ze wel degelijk interesse in je hebben. Houd er rekening mee dat ze in een slechte bui is of dat ze wellicht wat te vroeg over je oordeelt. Ze zou later op haar afwijzing terug kunnen komen omdat ze er spijt van heeft. Daarom moet je een afwijzing nooit persoonlijk opvatten.

Tip 2 – Straal geen behoeftigheid uit

Het is belangrijk dat je geen behoeftigheid uitstraalt. Veel vrouwen zien vaak snel dat mannen ‘behoeftig’ zijn. Als je dit uitstraalt dan zal de vrouw juist afstand van je nemen. Ik raad je aan om de ‘lean back’ houding aan te nemen. Laat alles maar een beetje gebeuren. Word zeker niet te klef met een vrouw die je pas hebt ontmoet. Hoe kleffer jij je naar haar opstelt, hoe verder ze van je weg wil lopen. Zo af en toe klef zijn mag best, maar laat het daar ook bij. Als je een vrouw versiert moet je haar dus niet de hele tijd gaan appen, dit komt juist klef over.

Tip 3 – neem versieren niet te serieus

Veel mannen nemen het versieren van vrouwen veel te serieus. Het is belangrijk dat je een relaxte houding aanneemt. Maak je niet te veel zorgen en laat alles maar gebeuren. Denk avontuurlijk, dat spreekt ook vrouwen aan. Voor het versieren van vrouwen is de juiste mindset belangrijk: ‘je gaat vandaag weer leuke en nieuwe vrouwen ontmoeten. Misschien dat die vrouwen jou ook een hele leuke tijd gaan geven’.

Vrouwen Versieren: Laatste tip

Als je een vrouw versiert en ze wijst je af omdat ze al een vriendje heeft is het belangrijk dat je dit niet te serieus en persoonlijk opvat. Een goede reactie zou kunnen zijn: “Okee, cool! Ik zou hem wel eens willen ontmoeten.” Of:  “Okee, cool! Neem hem eens mee als we gezellig wat gaan drinken.” Nogmaals, als je alles niet zo serieus neemt dan zal het versieren van vrouwen een stuk simpeler gaan!

Over de schrijver
Reactie plaatsen