arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Versieren: 4 Simpele En Snelle Tips!
7 April 2015 

Vrouwen Versieren: 4 Simpele En Snelle Tips!

Vrouwen Versieren Hoe Doe Je Dit Simpel En Snel?

Vrouwen VersierenVrouwen versieren werkt niet door alleen maar een openingszin te gebruiken en te hopen dat de vrouw er verder op in gaat. Er spelen meer dingen mee waar de vrouw op let en waar jij rekening mee kunt houden. Je lichaamstaal en je uitstraling maken op vrouwen vaak een grote indruk dan de dingen die je zegt. Daarom gaan we in dit artikel de meest belangrijke tips bespreken zodat jij zonder dat je er moeite mee hebt en zonder zweethanden vrouwen aan kunt spreken!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren Hoe Werkt Dat? Tips!

Zoals ik net al aangaf, draait het bij het versieren van vrouwen niet alleen maar je openingszin en wat je zegt. Het gaat ook om de verbinding die je met de vrouw maakt waarmee je aan het praten bent. Door deze connectie groter of beter te maken kun je een aantal dingen veranderen die haar de indruk zullen geven dat jij haar beter wilt leren kennen.
1. Let op je lichaamstaal: Veel mannen die bezig zijn met wat ze gaan zeggen tijdens een gesprek gaan dit gesprek vooraf ook letterlijk in de spiegel oefenen. Dit is echter helemaal nergens voor nodig omdat het bij vrouwen meer draait om HOE je iets zegt en niet om WAT je zegt. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gesprekken tussen mannen en vrouwen het meer draait om hoe ze met elkaar communiceren dat wat ze met elkaar communiceren.

2. Glimlach altijd als je haar aanspreekt: Als je een vrouw aan gaat spreken gaat het erom dat jij straks haar telefoonnummer van haar hebt gekregen. Daarom loop je ook naar haar toe. Je kunt je kansen verhogen door altijd met een glimlach op je gezicht op de vrouw af te lopen. Je zult zo vriendelijk en zelfverzekerd overkomen.

3. Neem het versieren niet TE serieus: een fout die veel mannen maken tijdens het vrouwen versieren is dat ze te serieus op pad gaan en op zoek gaan. Ze hebben een mindset die hun vertelt dat er niets fout mag gaan en dat ze absoluut niet afgewezen willen worden. Op deze manier kom je op een vrouw wanhopig over. Ze zal dan snel op je afknappen.

4. Neem een afwijzing niet serieus of persoonlijk op: dit is erg belangrijk! Er zullen vrouwen zijn die je om verschillende redenen af gaan wijzen. Vat dat niet persoonlijk op. Er zien diezelfde avond vast tien andere kerels op haar afgekomen en die heeft ze vast ook afgewezen. Dat ze je afwijst hoeft niets met jou te maken te hebben. Ze kan bijvoorbeeld haar dag niet hebben. Een afwijzing is niet iets waar je je voor hoeft te schamen.

Vrouwen Versieren: Openingszinnen!

Vrouwen versieren Natuurlijk is een openingszin niet alles waar je tijdens het gesprek op moet letten maar het zal je zeker wel helpen bij het versieren van vrouwen. Met een leuke openingszin kan je namelijk al heel ver komen als je een vrouw versiert. Hier zijn 2 openingszinnen die vaak bij mij werken:

Mag ik je mening vragen? Is het beter om te gaan voor (optie A) of om te gaan voor (optie B)? (Kies twee dingen waar tussen je twijfelt en vraag aan haar wat zij zou kiezen).

Je hebt echt een leuke kledingstijl, daar houd ik van bij een vrouw.

Over de schrijver
enrico
Door

enrico

op 15 May 2015

ik ben Enrico en woon in Apeldoorn Gelderland ik hou heel erg van koken

Reactie plaatsen