Vrouwen Versieren In De Discotheek!
31 maart 2015 

Vrouwen Versieren In De Discotheek!

Vrouwen Versieren In De Discotheek!

vrouwen versieren discotheek 2Wat veel mannen leuk vinden maar tegelijkertijd ook lastig vinden is het aanspreken van vrouwen in een discotheek. Wat dit zo lastig maakt zijn namelijk een aantal dingen. Je kunt elkaar erg moeilijk verstaan en sommige vrouwen komen naar de discotheek om er alleen maar te dansen en willen juist niet aangesproken worden. Er zijn natuurlijk ook andere mannen die vrouwen aan willen spreken in de discotheek. Natuurlijk zijn er naast deze minpunten ook pluspunten zoals: vrouwen maken zich namelijk helemaal mooi op om er sexy uit te zien en willen dus ook dat jij hun daar op aanspreekt.
Je kunt de spanning goed opbouwen omdat de vrouwen die vaak uitgaan net als mannen vaak alleen uit zijn op seks. Bij het vrouwen versieren tijdens het uitgaan is het belangrijk dat jij je onderscheid van de rest. Of dit nuis met je uitstraling, kledingstijl of lichaamshouding, ze zijn alle drie even belangrijk.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren In De Discotheek! – 3 Snelle En Simpele Tips

 

Tip 1 Snel te werk gaan
Natuurlijk is het doel om vrouwen te versieren in de discotheek. Dit is echter redelijk simpel. Omdat vrouwen vaak alleen maar uit zijn op seks tijdens het uitgaan, heb je hier een voordeel. Nu is het tijd voor het echte werk. Het allerbelangrijkste bij het versieren van vrouwen in een discotheek is dat je snel te werk gaat. Zoals ik al zei zijn vrouwen die in de discotheek staan helemaal niet geïnteresseerd in complimentjes. Vaak willen zulke vrouwen juist wel aangeraakt worden en versierd worden.

Tip 2 Zelfverzekerd overkomen
Wat ook heel belangrijk is, is een correcte lichaamshouding. Je moet namelijk wel zelfverzekerd overkomen. Probeer je heel losjes in de discotheek voort te bewegen alsof niks je uitmaakt en je hier bent om alleen maar lol en avontuur te beleven.

Tip 3 Oogcontact maken
Oogcontact maken, deze is van de drie misschien wel het belangrijkste. Kijk vrouwen gewoon recht in hun ogen maar niet te lang. Als je te lang staart dan kan dit raar overkomen. Kijk maximaal 7-8 seconden in haar ogen en kijk dan weer even weg. Natuurlijk moet je tijdens het vrouwen versieren veel oogcontact maken maar vergeet ook niet andere dingen te doen zoals te lachen, te praten met gebaren etc.

Vrouwen Versieren In De Discotheek! – Wees Direct!

Bij het aanspreken van vrouwen in de discotheek is het belangrijk dat je in je achterhoofd houdt dat 9 van de 10 vrouwen die in de discotheek zijn om de zelfde reden daar zijn als dat jij er bent. Ze willen ook seks. Gooi haar daarom niet helemaal vol met complimenten, maar begin je gesprek plagend zodat zij weet waar je naartoe wilt en waar je zin in hebt. Ze zal hier dan ook op reageren. Daarom is het dus beter als je haar een beetje plaagt of uitdaagt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen