Vrouwen Versieren In De Discotheek Of Tijdens Een Avondje Stappen!
09 maart 2015 

Vrouwen Versieren In De Discotheek Of Tijdens Een Avondje Stappen!

vrouwen versieren in discotheekVeel vrijgezelle mannen gaan een avondje lekker op stap om wat vrouwen aan de haak te slaan. De planning is eigenlijk om een mooie vrouw mee naar huis te nemen. Hoe mooi de planning ook klinkt, het lukt weinig mannen om daadwerkelijk te slagen. Vrouwen versieren in de discotheek lukt maar weinig mannen. Dit komt vooral door een stukje onzekerheid. Maar gelukkig ben je op de Vrouwen Versieren Academie belandt waar ik je ga helpen om mooie vrouwen te versieren in een discotheek.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

3 Tips: Vrouwen Versieren Tijdens Een Avondje Stappen!

vrouwen versieren discotheekVolgens mij is het echt een stukje onzekerheid. Je staat in een club waar veel mooie vrouwen te vinden zijn. Maar helaas ben jij niet de enige die vrouwen wil versieren in de discotheek. Dit is wat veel mannen onzeker maakt. Je ziet mannen met een betere kledingstijl en met betere looks. Veel mannen beginnen gelijk aan zichzelf te twijfelen wanneer ze dit meemaken. Maar dit zit echter allemaal tussen je oren. Je kunt er nog zo goed uitzien, als je geen inhoud hebt gaat jouw avond ook niet slagen. Vrouwen versieren in de discotheek doe je door inhoud en amusement te tonen. 

TIP 1 – Vrouwen versieren in de discotheek is nog nooit zo makkelijk geweest. Wel is het handig om wat geld op zak te hebben. De versiertruc die voor mij het beste werkte en het makkelijkste was ga ik nu met jullie delen. Stap op een mooie vrouw af en vraag gewoon op een vriendelijke manier of ze zin heeft om wat met je te drinken. Natuurlijk ga jij dit drankje betalen! Als je terugkomt met het drankje ga je het gesprek aan. Je maakt kennis en praat over interesses. Ook probeer je zo nu en dan complimenten te geven.

TIP 2 – Vrouwen versieren in de discotheek kun je ook doen door je dansmoves te tonen. Vrouwen houden van mannen die plezier uitstralen. Met wie kun je nu beter een leuke tijd hebben dan met iemand die plezier uitstraalt? Ook al kun je niet dansen, probeer gewoon wat te bewegen en plezier uit te stralen. Laat gewoon zien dat je het naar je zin hebt en dat je hier geen mooie vrouw voor nodig hebt. Als de vrouwen dit zien willen ze ook graag een deel uitmaken van jouw feestje!

TIP 3 – Vrouwen versieren kun je ook doen door oogcontact te maken. Terwijl je je dansje aan het doen bent en heel veel plezier uitstraalt probeer je oogcontact te maken. Je probeert een mooie vrouw met je ogen en gebaren uit te nodigen om mee te doen aan jouw plezier en feestje. Veel vrouwen staan hier makkelijk en snel voor open.

Hoe Neem Je Een Vrouw Uiteindelijk Mee Naar Huis?

dansend vrouwen versierenWat voor mij het makkelijkste is en het beste werkt is om eerst in de discotheek een leuke avond met deze vrouw te beleven. Het moet zo leuk zijn dat de avond eigenlijk te kort isvoor haar. Uiteindelijk doe je haar het aanbod om mee te gaan naar je afterparty. Als je de avond zo leuk heb weten te maken voor haar weet ik zeker dat ze meegaat. Echter weet ze niet dat deze afterparty bestaat uit de mooie vrouw en jijzelf. Maar dit maakt niet uit, als je alles goed hebt weten te brengen vindt ze dit ook leuk. Vrouwen versieren in de discotheek is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook moet je onthouden dat vrouwen in de discotheek vaak onder invloed van alcohol zijn. Dit maakt het vrouwen versieren vaak nog makkelijker dan het al was!

Over de schrijver
Reactie plaatsen