Vrouwen Versieren In De Sportschool!
30 maart 2015 

Vrouwen Versieren In De Sportschool!

vrouwen versieren in de sportschoolDe leukste plek maar tegelijkertijd ook een erg moeilijke plek om een vrouw te versieren is in de sportschool. Dit is mijn persoonlijke mening. Ik vind het natuurlijk erg leuk omdat de vrouwen in de sportschool er altijd goed uit zien. Ze lopen rond in een strakke legging of yogabroek en zien er 9 van de 10 keer goed uit. Ook zijn ze lekker sportief want anders zouden ze niet in de sportschool zijn. Je hebt nu in ieder geval al een gemeenschappelijke interesse gevonden. Jullie houden beiden van sporten en zijn beiden niet vies van een uurtje jezelf helemaal kapot te trainen.

Maar vrouwen versieren in de sportschool doe je niet door op te scheppen met je spieren of door continu te staren naar hun strakke kont. Teveel kijken wordt door vrouwen ervaren als eng en als stalkgedrag. En vrouwen houden ook niet van patsers die continu willen showen wat ze in huis hebben. Veel mannen in de sportschool gaan hier de mist in. In dit artikel ga ik je een aantal tips geven over hoe het wel moet! Want daar is de Vrouwen Versieren Academie tenslotte voor!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Pak Je Vrouwen Versieren In De Sportschool Aan?

vrouwen versieren in de sportschool succesWat ik zelf wel veel heb ervaren is dat het erg lastig is om vrouwen te versieren in de sportschool die bezig zijn met een intensieve cardio oefening. Vaak moeten deze vrouwen zich focussen op hun ademhaling en dan is het lastig om een gesprek te voeren. Als je ziet dat ze bezig is met haar warming-up dan zou je nog wel eventueel een gesprek met haar aan kunnen gaan.

Zelf vind ik het fijner om de vrouwen aan te spreken die bezig zijn met de machines of losse gewichten. Hierbij wordt vaker een pauze ingelast en dit maakt het ook makkelijker om een gesprek te voeren. Mijn advies is wel om niet over te komen als iemand die continu vrouwen wil versieren in de sportschool. Vrouwen denken dan als snel: “Man, dit is geen nachtclub!” Daarom raad ik je aan om een gesprek te starten dat niet meteen al te flirterig is. Probeer haar eerst te pijlen tijdens je gesprek. En als je merkt dat het klikt dan kan je altijd overgaan naar het flirten. Onthoud ook goed dat jullie beiden geïnteresseerd zijn in sport en gezond leven. Anders zou ze zich niet in de sportschool bevinden. Daarom is het ook slim om in het begin van het gesprek over sport te praten. Je kunt bijvoorbeeld tips geven over wat ze beter kan doen of je kunt haar complimenteren over hoe ze sport. Met de tips moet je wel oppassen dat je niet overkomt als een betweter.

2 Tips: Vrouwen Versieren In De Sportschool Doe Je Zo!

vrouwen versieren in de sportschool gelukTIP 1: Als je uiteindelijk bij het flirten belandt, kun je het beste vragen of ze mee gaat drinken in de kantine. Hier kun je rustig op je gemak verder met haar praten en meer over haar te weten komen. Tenslotte, als je merkt dat er een klik is vraag je natuurlijk om haar telefoonnummer.

TIP 2: Vraag of ze een keer samen met je wilt gaan sporten. Zeg dat je iemand nodig hebt die je motiveert om door te gaan tijdens de cardio-oefeningen. En mannen willen natuurlijk niet verliezen van vrouwen dus is zij de beste stimulans die er is. Dit kan je ook gerust zeggen tegen haar. Maar breng het wel op een leuke manier die haar ook een beetje uitdaagt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen