Vrouwen Versieren Hoe Doe je Dat Precies?
23 maart 2015 

Vrouwen Versieren Hoe Doe je Dat Precies?

vrouwen versieren 1Veel mannen die vrouwen willen gaan versieren denken dat het vrouwen versieren alleen maar draait om knap zijn en veel geld hebben. Door deze aannames worden mannen vaak al onzeker en durven ze niet eens meer op een vrouw af te stappen. Maar wat hierboven staat klopt helemaal niet. Veel vrouwen houden er gewoon van als je op ze afloopt en een leuk gesprekje met ze voert. Maar voor dit leuke gesprekje heb je wel wat nodig; het belangrijkste is ZELFVERTROUWEN. Je moet wel het zelfvertrouwen hebben om op vrouwen af te stappen. Ik ga je hier een paar tips geven over wat nog meer belangrijk is bij het versieren van vrouwen en ik geef je snelle tips die je zelfvertrouwen zullen verhogen!

 

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren Tips

Zoals ik je net al verteld heb draait een groot stuk van het vrouwen versieren om het zelfvertrouwen dat jij zelf hebt. Iets om in je achterhoofd te houden is dat vrouwen sneller vallen op een man met zelfvertrouwen, met middelmatige looks die vriendelijk en zorgzaam overkomt. Ze vallen minder snel op een knappe man met weinig zelfvertrouwen.

Vrouwen versieren tips:

Tip 1: Verhoog je zelf vertrouwen – Zoals ik net al verteld heb is dit erg belangrijk bij het vrouwen versieren. Vrouwen houden van mannen die zelfverzekerd zijn en die durven te zeggen waar het op staat. Natuurlijk kun je je zelfvertrouwen ook trainen. Wat vaak helpt is: je netjes en verzorgd kleden, een lekker geurtje opdoen, beginnen met fitnessen en beginnen met rechtop te lopen en je rug te rechten.

Tip 2: Raak haar aan – Als je met een vrouw aan het praten bent is het belangrijk dat je haar aanraakt tijdens het gesprek. Dat kan door haar op haar bovenarm of op haar schouder aan te raken. Als zij jou ook leuk vindt dan zal dit aanraken voor seksuele spanning zorgen. Jullie gesprek zal makkelijker verlopen en zij zal zich meer tot jou aangetrokken voelen.

Tip 3: Plaag haar – Dit is belangrijk! Vrouwen houden ervan wanneer je een spannend spelletje met hun aan het spelen bent. Hier bedoel ik ondeugend zijn en plagen flirten mee. Dit zorgt er ook weer voor dat er een andere spanning naar boven komt dan alleen maar de gespreksonderwerpen waar jullie het over hebben.

Tip 4: Blijf lachen! – Dit is ook een belangrijke tip! Blijf tijdens het gesprek vaak naar de vrouw lachen en heb een open houding. Vrouwen zullen je zo vriendelijker vinden en ze zullen misschien zelfs wel op jou afstappen als je met een open houding staat.vrouwen versieren 2

Vrouwen Versieren Laatste Tip

Tijdens het vrouwen versieren zijn de meeste mannen bang om afgewezen te worden. Wat echt belangrijk is om vast te stellen als je vrouwen gaat versieren is een grens jezelf. Wanneer voel jij je afgewezen? Als je bij de eerste vrouw die je aanspreekt wordt afgewezen is dit natuurlijk niet leuk. Maar als je je gedachten kunt verzetten en kunt denken van “een afwijzing maakt niet uit, er zijn nog andere vrouwen’ dan zit je al op het goede pad. 95 procent van de mannen is bang om afgewezen te worden als hij een vrouw aanspreekt. Als je voor jezelf bepaalt wanneer jij je afgewezen voelt hoef je hier niet meer bang voor te zijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen