arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Versieren Met Je Lichaamstaal, 5 Gouden Tips!
2 April 2015 

Vrouwen Versieren Met Je Lichaamstaal, 5 Gouden Tips!

Vrouwen Versieren met je Lichaamstaal

Lichaamstaal vrouwen versiere n1Veel mannen die vrouwen willen versieren denken dat versieren gaat om de gespreksstof en op welke manier je bepaalde dingen moet zeggen. Dit is echter onzin want 75% van het versieren en het aanspreken van vrouwen ligt aan jouw lichaamstaal en de manier waarop je omgaat met de lichaamstaal van de vrouw. Het is dus belangrijk dat je ook met je lichaam laat zien dat je interesse in haar hebt. Hoe je dit precies moet doen en wat hiervoor de beste tactiek is leg ik je uit aan de hand van een aantal tips. Ook geef ik je nog een paar trucs mee als het gaat om lichaamstaal.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren Met Je Lichaamstaal, 5 Gouden Tips!

Ik heb hier de 5 belangrijkste dingen over lichaamstaal voor je op een rijtje gezet:

Tip 1: Lach veel
Veel lachen is belangrijk. Iemand die lacht komt vriendelijk en open over. Als je lacht dan zullen vrouwen ook graag een gesprekje met je willen voeren. Je bent dan meer aantrekkelijk voor ze dan wanneer je er ‘maar een beetje bij staat’.

Tip 2: Maak oogcontact
Probeer met een vrouw oogcontact te maken als je bijvoorbeeld in de discotheek bent. In het begin is het best een beetje spannend en eng om een vreemde vrouw in haar ogen te kijken. Begin gewoon vanaf een afstandje met kijken in haar ogen en kijk daarna rustig weg. Kijk naar enkele minuten opnieuw. Merk je dat ze terugkijkt? Dan heb je beet!

Tip 3: Vermijd een gesloten houding
Een open houding is erg belangrijk. Ga nooit met een gesloten houding flirten. Je hadden in je zakken stoppen, naar de grond kijken en krom staan zijn allemaal voorbeelden van een gesloten houding. Als uit jouw houding blijkt dat ‘mensen je met rust moeten laten’ dan heb je een gesloten houding. Probeer dit te voorkomen.

Tip 4: Ga rechtop staan en laat je handen uit je zakken
Dit is een belangrijke tip! Het werkt het beste als je vrouwen met een open houding aanspreekt en met een open houding met ze flirt. Wat ik zelf meestal doe is mijn duimen in mijn achterzakken van mijn broek stoppen. Dan heb je een open houding – je stelt je bovenlichaam helemaal bloot – en de duimen in mijn zakken zorgen ervoor dat ik automatisch een rechtop sta.

Tip 5: Spiegelen
Spiegelen is erg belangrijk als je gaat flirten. Door onbewust haar gedrag te spiegelen zorg je ervoor dat je laat zien dat je interesse in haar hebt. Wat ik hiermee bedoel? Als zij haar hand in haar zij zet, dan doe jij dat ook. Als zij met haar arm haar andere arm vastpakt dan doe jij dit ook, etc. Probeer dit wel een beetje subtiel en onopvallend aan te pakken. Onbewust zal ze merken dat je geïnteresseerd in haar bent.

Lichaamstaal Van Een Alphaman!

Je weet nu dat lichaamstaal erg belangrijk is. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je zelfverzekerd en natuurlijk overkomt. Vrouwen kunnen dat ook aan jouw lichaamstaal zien. Daarom heb ik nog een paar snelle tips voor je eigen lichaamstaal voor je. Kleed je gepast en verzorg jezelf. Zorg dat je kleding er netjes uitziet en ga gepast gekleed. Het hoeft echt niet allemaal te matchen alsof je zo een kledingwinkel bent uitgestapt, maar er fatsoenlijk uitzien is wel het minste wat je kunt doen. Het zorgt er ook nog eens voor dat jij je beter voelt over jezelf en dat je meer positieve energie uitstraalt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen