arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Versieren Met Lichaamstaal
19 March 2015 

Vrouwen Versieren Met Lichaamstaal

Hoe moet je vrouwen versieren met je lichaamstaal?

Lichaamstaal 2Dit klinkt misschien wel heel lastig maar dat is het echter niet, veel mannen die lopen vaak op vrouwen af en weten verder niet wat hun houding zegt. Veel mannen staan bijvoorbeeld vaak niet recht op tijdens een gesprek of kijken een vrouw bijvoorbeeld niet in haar ogen aan en kijken maar een beetje weg. Dit zorgt natuurlijk voor een onzelfverzekerde onaangenaamde sfeer, dit is natuurlijk wel te voorkomen als je deze tips goed volgt.

Vrouwen versieren met je lichaamstaal!

Hier ga ik je natuurlijk alle tips weggeven over hoe jij de aandacht van vrouwen krijgt door zelfverzekerd over te komen met je lichaamstaal. Behalve dit geef ik je natuurlijk ook een aantal tips en ezel bruggetjes die je kunnen helpen met de juiste lichaamstaal!

Tip 1: Sta recht op!! Dit kan ik niet vaak genoeg zeggen. Je moet krom staan echt absoluut voorkomen!!! Dit komt zo onverzekerd sta vandaar daarom altijd rechtop altijd! Je kunt bijvoorbeeld voor dit je duimen in je achterzakken stoppen zodat je borst vooruit staat.

Tip 2: Lach veel!!! Dit kan natuurlijk nooit kwaad en komt altijd vriendelijk over. Als je vaak lacht straalt dit natuurlijk ook een openhouding uit. Vrouwen zullen ook eerder met je flirten als je een open houding hebt, Wat natuurlijk ook iets positiefs is omdat het zo makkelijker is om vrouwen te versieren.

Tip 3: Maak veel oog contact!!! Dit is heel belangrijk natuurlijk moet je oog contact met een vrouw maken maar vooral in een gesprek. Dit is echt heel belangrijk, je kijkt de vrouw bijvoorbeeld in een gesprek eerst 5-8 seconden aan kijk daarna voor 1-2 seconden weg het beste is om naar links of naar rechts te kijken.

Tip 4: Kleed je gepast, hiermee word bedoelt dat je er verzorgd uit moet zien. Je hoeft niet alles te matchen etc. Kleed je gewoon verzorgd vrouwen houden van een verzorgde man. Dit kun je dus bijvoorbeel doen door je gepast te kleden.

Tip 5: gebruik gebaren! Dit is ook belangrijk, wanneer je wat gaat vertellen is het handig om gebruik te maken van gebaren. Wat ik hier mee bedoel is dat je tijdens het praten dingen met je handen uit kunt beelden. Je moet natuurlijk niet je handen in de lucht gaan zwaaien maar je kunt natuurlijk wel kleine gebaren maken

Lichaamstaal: Vrouwen Aanraken!

Tijdens een gesprek met een vrouw zijn er een aantal dingen die je moet doen, zoiezo moet je de voorgaande tips volgen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat je de vrouw aanraakt wanneer je met haar aan het praten bent als is het maar een klein tikje op haar schouder of haar boven arm. Het is erg belangrijk om vrouwen aan te raken wanneer je aan het flirten bent dit zorgt ervoor dat je een seksuele spanning opbouwt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen