arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen versieren met openingszinnen - 33 voorbeeldzinnen
10 februari 2015 

Vrouwen versieren met openingszinnen - 33 voorbeeldzinnen

Vrouwen versieren met openingszinnen!

openingszinnenElke man heeft er wel eens last van en als je zegt dat het niet zo is geloof ik er niks van! Elke man ziet wel eens een mooie vrouw en zou graag met haar een praatje willen maken. Alleen weten veel mannen niet hoe een gesprek te beginnen en wat je in dit gesprek zegt. Gelukkig ben je op de Vrouwen Versieren Academie beland waar wij verstand van alles hebben. Van daten, vrouwen aanspreken tot zelfvertrouwen creëren en vrouwen versieren met openingszinnen. Wij gaan jou helpen om voortaan een gemakkelijk een gesprek te starten.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Ten eerste ga ik je in dit artikel uitleggen hoe je we vrouwen versieren met openingszinnen. Daarom heb ik 33 voorbeeldzinnen voor je opgeschreven. Daarna ga ik je nog een korte uitleg geven over hoe je deze zinnen moet gebruiken. Want vrouwen versieren met openingszinnen lukt alleen als je de zinnen op de juiste manier weet te brengen.

Vrouwen versieren met openingszinnen – 33 voorbeeldzinnen en tips!

vrouwen versieren met openingszinnenZoals beloofd heb ik 33 openingszinnen voor jullie klaarliggen. Het zijn hele simpele en makkelijke openingszinnen maar ze werken wel! Wel moet je er op letten dat je lichaamstaal, houding en manier van praten goed is zodat je de zinnen op de juiste manier kunt overbrengen.

Vrouwen versieren met openingszinnen – 33 voorbeeldzinnen: 

 1. “Hey, je ziet er zo leuk uit dat ik wel even langs moest komen en hoi moet zeggen.”
 2. “Hey, jullie meiden stralen echt plezier uit, ik moest wel even hoi komen zeggen.”
 3. “Hey, jullie meiden zien er leuk uit, ik moest wel even hoi komen zeggen.”
 4. “Dat is echt een cool (voorwerp), waar heb je dat gehaald?”
 5. “Dat drankje ziet er echt lekker uit, waar heb je dat gehaald?”
 6. “Er is iets interessant aan jou dat ik je graag zou willen leren kennen.”
 7. “Wauw, het is prachtig weer, wat hebben we toch een geluk met dit weer.”
 8. “Pfff, het is koud buiten, gaat het ooit nog warmer worden?”
 9. “Hier hebben ze de beste koffie ter wereld vind je niet?”
 10. “Hoe is je dag?”
 11. “Deze plek is prachtig, ben je hier ooit eerder geweest?”
 12. “Dat ziet er lekker uit, wat is dat?”
 13. “Kun je geloven dat (actueel nieuws)?”
 14. “Je hebt echt een leuke kledingstijl, daar houd ik van bij een vrouw.”
 15. “Mag ik je mening, wat vind je van mijn (kledingstuk)?”
 16. “Mag ik je mening, is het beter om te gaan (optie A) of om te gaan (optie B) (kies 2 dingen waar tussen je twijfelt en vraag aan haar wat zij zou kiezen).”
 17. “Mag ik je mening? Waarom vindt iedereen dat (spel/liedje/film) zo leuk?”
 18. “Hey, een snelle vraag, je ziet eruit als een (soort eten) eter, waar kan ik dat het beste kopen?”
 19. “Hey, heb je ooit geprobeerd om te (activiteit), is dat leuk?”
 20. “Wat is de meest mooie plek waar je ooit bent geweest. Ik ben op zoek naar een leuke vakantie bestemming.”
 21. “Je ziet er leuk uit, ik moest even met je praten.”
 22. “Hebben wij elkaar eerder ontmoet?”
 23. “Als je in een kledingwinkel bent – hoe staat dit? Zou dit mij goed staan?”
 24. “Maak oogcontact en lach. Als ze teruglacht loop je op haar af en zeg je: ‘’Hey, mag ik vragen hoe je heet?’’
 25. “Hoe vind je dit (evenement)?”
 26. “Wat kan een man het beste zeggen tegen een vrouw waar hij zich aangetrokken tot voelt?”
 27. “Wat vind je van deze klas, vind je het leuk?”
 28. “Weet je wanneer deze plek sluit?”
 29. “Wat is de naam van dit liedje?”
 30. “Hey, jou ken ik nog niet!”
 31. “Wie denk je dat het meeste plezier heeft op dit moment?”
 32. “Hoe was je dag tot nu toe?”
 33. “Wauw, het is hier druk vanavond!”

 

Overbrengen van de openingszinnen

openingszinnen liefBij vrouwen versieren met openingszinnen is het belangrijk dat je let op de manier waarop je het doet. Je kunt haar niet als een zoutzak leuke zinnetjes gaan vertellen. Zorg dat je altijd enthousiast bent en dat je zelfvertrouwen uitstraalt. Kom ook een beetje verzorgd voor de dag. Als je dit doet zul je zien dat deze zinnen veel beter werken. Ook moet je weten dat de manier van overbrengen erg belangrijk is. Het beste is om het met een grote glimlach te zeggen en te zorgen dat het voor haar ook een leuke ervaring is. Want je bent en blijft tenslotte een vreemde man die iets tegen haar zegt.

Veel mannen hebben ook last van angsten. Daardoor gaan ze smoesjes voor zichzelf verzinnen om hun openingszinnen maar uit te kunnen stellen. De vraag is natuurlijk waarom je dit doet. Het heeft allemaal te maken met een reactie in je hersenen. Terwijl je nadenkt over een openingszin bedenken je hersenen meteen 80 scenario’s waarom je het niet zou moeten doen. Dat ze je bijvoorbeeld uit gaat lachen, of dat iedereen je hoort praten. Dit zijn allemaal voorbeelden van scenario’s die door de hoofden van makken spelen als ze vrouwen versieren met openingszinnen.

vrouwen versieren met openingszinnenMaar geloof mij, het beste is om niet te wachten met vrouwen versieren met openingszinnen. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je ziet een mooie vrouw en hebt een aantal openingszinnen klaarliggen. Maar opeens besef je dat het niet de juiste moment is. Dus ga je wachten op het juiste moment om het haar te vertellen. Zo begin je al met uitstellen en maak je het moment alleen groter voor jezelf. Hoe langer het duurt hoe meer spanning de kans krijgt om zich op te bouwen. Uiteindelijk is het juiste moment daar en doe je het toch niet! Dit is echt een veel voorkomend probleem bij mannen. Het is een kwestie van werken aan je zelfvertrouwen en aan je sociale contacten. Oefen door met veel onbekende mensen sociale gesprekken te houden. Alles is trainbaar dus ook vrouwen versieren met openingszinnen!

Wat ik jullie nog meer wil meegeven is de volgende tip: vrouwen zijn ook  maar mensen en hebben ook gevoelens. Tijdens een gesprek is het gemakkelijk om te zien of iemand zenuwachtig is. Stel dat je met iemand praat die heel zenuwachtig is, dan is het voor jou een stuk makkelijker om niet zenuwachtig te zijn. Maar als je met iemand praat die veel zelfvertrouwen heeft dan wordt dit al wat lastiger. Zorg er gewoon voor dat je tijdens het vrouwen versieren met openingszinnen lekker ontspannen bent en praat jezelf aan dat je het best aankunt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen