arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Versieren Op Straat, Hoe Doe Je Dat?
8 April 2015 

Vrouwen Versieren Op Straat, Hoe Doe Je Dat?

Vrouwen Versieren Op Straat, Hoe Doe Je Dat?

vrouwen versieren op straat 2Veel mannen kennen het wel; ze lopen naar hun werk of ze lopen door de stad en komen opeens een mooie vrouw tegen. Maar ze weten echter niet hoe ze deze vrouw aan moeten spreken. Daarom ga ik jou vandaag hierbij helpen. Er zijn namelijk meer mannen die een angst hebben om vrouwen aan te spreken omdat ze niet weten hoe ze het moeten doen en wat ze moeten zeggen. Daarom heb ik de beste tips en tricks samen gesteld in dit artikel zodat het versieren van vrouwen op straat voor jou een stuk makkelijker word!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren Op Straat: Tips!

Mannen denken tijdens het versieren vaak veel te ingewikkeld en ze hebben last van faalangst. Dit is echter niet nodig. Stel je eens voor dat een vrouw op jou af zou komen en jou een compliment zou geven over hoe jij eruit ziet of wat je aan hebt. Dan zou jij je ook goed voelen en blij terug reageren. Vrouwen werken precies hetzelfde. Veel vrouwen vinden het juist fijn om aangesproken te worden. Vooral het versieren van oudere vrouwen op straat is heel erg gemakkelijk. Vaak hebben ze al een hele tijd niet met een jongere kerel gesproken en jij kunt ze het gevoel geven dat ze er voor hun leeftijd nog goed uitzien. Maar goed daar hebben we het nu niet over. Wat mijn punt nu eigenlijk is, is dat je vrouwen moet aanspreken wanneer je leuke vrouwen ziet, en dit gaat je na het lezen  van dit artikel ook lukken natuurlijk. Er zijn zeker een aantal dingen die je tegen zo’n vrouw kunt zeggen.

Bijvoorbeeld:

“Hoi, ik zag je daarnet lopen en” (je geeft een reden) bij de reden die je net gaf geef het meest opvallende aan haar aan. Bijvoorbeeld: “Hoi, ik zag je daar net lopen en ik vind dat je een heel mooi en blije lach hebt.”

Daarna geef jij haar de kans om zichzelf voor te stellen, meestal zal ze zo iets zeggen:

“Hoi, mijn naam is” (bijvoorbeeld: Vanessa).

Daarna noem jij haar naam (dit is redelijk belangrijk)!

Dan zeg je bijvoorbeeld “Dus, vertel eens Vanessa, wat ben jij aan het doen op deze mooie dag?”

Nu geeft ze je eigenlijk 3 opties; Hierna kan ze zeggen:

Optie A: Ze is bijvoorbeeld aan het winkelen en wilt een shirt kopen. Dan kun jij natuurlijk zeggen “ik wil je wel helpen met het uitkiezen van een leuk shirt”

Optie B: Ze heeft bijvoorbeeld haast en moet ergens heen. In dit geval kun je altijd vragen om haar nummer om later wat leuks af te spreken.

Optie C: Ze heeft niks te doen. Dit is het beste, je kunt nu bijvoorbeeld wat voorstellen om iets te gaan drinken of iets dergelijks!

Vrouwen Versieren Op Straat, Wat Is Belangrijk?

Bij het vrouwen versieren zijn er natuurlijk een aantal dingen belangrijk. Een van die dingen is de lichaamstaal. Dit is ook belangrijk bij het vrouwen versieren op straat. Probeer daarom dus ook als eerste een blik te vangen van de vrouw die je wilt versieren en flirt van een afstandje met haar en lach naar haar. Daarnaast is het belangrijk dat je er goed en verzorgd uit ziet zodat vrouwen ook daadwerkelijk wat met jou willen afspreken. vrouwen versieren op straat 1

Over de schrijver
Reactie plaatsen