Vrouwen Versieren Op Vakantie Hoe Doe Je Dat?
31 maart 2015 

Vrouwen Versieren Op Vakantie Hoe Doe Je Dat?

Vrouwen Versieren Op Vakantie Hoe Doe Je Dat?

vakantie vrouwen versieren 2Veel mannen gaan graag op vakantie! Op vakantie gaan ze in de avond vaak lekker stappen en vrouwen versieren. Maar veel mannen hebben moeite met het aanspreken van vrouwen op vakantie. Of dit nu ‘s avonds tijdens het stappen is of overdag aan het zwembad, ze blijven er moeite mee hebben. Eigenlijk is dat helemaal niet nodig! Voor de mannen die hier moeite mee hebben is dit artikel belangrijk. In dit artikel ga ik de allerbeste tips en trucs met je bespreken om vrouwen op vakantie aan te spreken. Deze tips en trucs werken vrijwel meteen. Daarnaast leg ik je uit hoe en wanneer je toe moet slaan.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren Op Vakantie! – 3 Snelle tips!

Tip 1 Snel actie ondernemen
Tijdens het aanspreken van vrouwen tijdens het uitgaan in de avond geldt eigenlijk maar 1 simpele en snelle tip die het echt makkelijk maakt om vrouwen te versieren. Deze tips is namelijk snel werken en natuurlijk snel actie ondernemen. Veel vrouwen gaan namelijk al redelijk vroeg in de avond richting hun hotel of zelfs met andere mannen mee. Ze willen vaak graag ook aangesproken worden dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken! Zorg ervoor dat je niet de hele avond af zit te wachten maar maak er meteen werk van.

Tip 2 Kleed je gepast
Jij spreekt ook alleen maar vrouwen aan die er goed en verzorgd uitzien. Vrouwen verwachten dit ook van jou. Dus haal een nette outfit uit je kast en zorg ervoor dat alles er netjes uitziet als je uitgaat. Dit zorgt alleen niet voor een nette uitstraling, je zult je ook zelfverzekerder voelen als je vind dat je er toch redelijk goed uitziet!

Tip 3 Geen complimenten maar plagen
Als je een leuke vrouw ziet, plaag haar direct en geef haar niet meteen complimenten. Laten we eerlijk zijn, 90 procent van de mensen die in de avond uitgaan op vakantie zijn enkel uit op snelle en makkelijke seks (dit geldt natuurlijk ook voor vrouwen). Vandaar dat je de vrouwen die je aan gaat spreken niet moet complimenteren maar gewoon een beetje moet plagen. Maak wat grapjes over haar en wees een beetje brutaal. Kijk ook tijdens het gesprek eventjes weg alsof je geen interesse in haar hebt. Dat zal ervoor zorgen dat ze moeite zal doen om het gesprek met jou gaande te houden. Ze zal je proberen over te halen om met haar te blijven praten. Als ze dit doet, dan ben je binnen. In deze situatie heb jij namelijk de touwtjes in handen.

Vrouwen Versieren Op Vakantie: Heb Een Avontuurlijke Uitstraling

Een van de belangrijkste tips tijdens het versieren en ontmoeten van vrouwen op vakantie is dat je uit moet zijn op avontuur. Straal dit ook uit! Veel vrouwen houden namelijk van deze uitstraling. Het komt op ze over alsof ze met jou iets kunnen beleven. Het is daarom ook erg belangrijk om voor het uitgaan op deze wijze te denken: vanavond ontmoet ik weer een leuke vrouw waarmee is wellicht een leuk avontuur ga beleven en ik heb een zorgeloze avond voor de boeg!vakantie vrouwen versieren 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen