Vrouwen Versieren Tijdens Het Uitgaan
23 maart 2015 

Vrouwen Versieren Tijdens Het Uitgaan

Vrouwen Versieren Tijdens Het Uitgaanvrouwen versieren 22

Veel mannen gaan vaak uit omdat er veel mooie vrouwen rondlopen tijdens het uitgaan. Veel mannen weten niet hoe ze deze vrouwen moeten benaderen of wanneer ze dat moeten doen. Ik ga je hier vandaag bij helpen. Omdat vrouwen versieren eigenlijk helemaal niet zo lastig en ingewikkeld is het enige wat je moet doen de tips uit dit artikel volgen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen Versieren, De Beginfase

Ik ga je hieronder een aantal belangrijke tips geven die vrouwen versieren tijdens het uitgaan of in andere speciale gelegenheden een stuk gemakkelijker voor je zal maken.

Tip 1: Wees avontuurlijk – Dit is heel belangrijk! Elke keer wanneer je gaat stappen moet je een mindset aannemen. Bijvoorbeeld: vandaag ga ik weer stappen, een leuk nieuw avontuur beleven, plezier maken en aan het einde van de avond ga ik met een leuk meisje naar huis. Als je zo denkt wil je dat avontuur ook daadwerkelijk beleven en ben je sneller geneigd om vrouwen te gaan versieren.

Tip 2: Weet op welk moment je haar aan moet spreken. De meeste mannen die een vrouw zien die hun aanspreekt tijdens het uitgaan stappen hier meteen op af. Dit raad ik je dus af. Je moet namelijk op het juiste moment wachten. Stel je voor dat je in een discotheek staat en dat je haar ziet staan bij een groepje vriendinnen. Kijk dan even naar haar en probeer oogcontact te maken. Als ze je aankijkt en glimlacht dan zit je al goed. Dan kun je natuurlijk gewoon op haar aflopen. Maar als ze samen met een grote groep vriendinnen is dan is het slim om haar even met rust te laten. Misschien heeft ze haar vriendinnen al een tijdje niet gezien en is ze erop uit om met ze blij te kletsen. In dat geval zal ze weinig interesse tonen.

Tip 3: Straal zelfvertrouwen uit en benader haar met de juiste openingszin. Het eerste contact is belangrijk, jij krijgt een eerste beeld van haar en zij een eerste beeld van jou. Het is daarom ook vanzelfsprekend om het eerste contact zo goed en zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Als je op haar af komt moet je wel met een goede openingszin beginnen of een boeiend gesprek kunnen starten. Praat dus met haar en kijk haar in haar ogen. Vanuit haar ogen kun je naar haar lippen kijken. Op deze manier laat je haar zien dat je haar interessant vindt.

Tip 4: Maak tijdens het gesprek indruk op haar: Vertel haar dat je interesse in haar hebt en geef haar het gevoel alsof ze de leukste vrouw van de wereld is. Dit zal ervoor zorgen dat ze jou ook aantrekkelijk zal vinden omdat jij ook zoveel interesse in haar toont. Aarzel ook niet om haar een compliment te geven.vrouwen versieren 33

Vrouwen Versieren De Volgende Stap

Dit is waar het nou eigenlijk allemaal op draait. Dit is het moment waarop je haar telefoonnummer kunt regelen of met haar mee naar huis kunt gaan, of jij zij met hou. Maar hoe doe je dit nou?

Als het gesprek goed verloopt moet je bereid zijn om het gesprek naar het volgende niveau op te tillen. Dit doe je door aan te geven dat je het bijvoorbeeld een leuk gesprek met haar vond. Vertel haar dat je nog wel een keer met haar zou willen afspreken. Vanaf dit punt in het gesprek kun je zelf een aantal dingen invullen die op jou en op je gesprek van toepassing zijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen