20 belangrijke tips om vrouwen te versieren
10 september 2019 

20 belangrijke tips om vrouwen te versieren

In dit artikel krijg je 20 belangrijke tips om vrouwen te versieren. Het belangrijke van een vrouw versieren is het opwekken van aantrekkingskracht, zodra je dit hebt ben je bij een vrouw grotendeels al binnen. Het doel is om een vrouw zo te verleiden door middel van paar stappen dat je haar op andere gedachten zet. Een vrouw heeft namelijk op het eerste indruk al een beeld in haar hoofd of ze jou nou aantrekkelijk vind of niet, maar hier heb jij gewoon invloed op,

Het verschil tussen mannen en vrouwen is als een man een vrouw ziet weet hij gelijk van met haar wil ik naar bed en met haar wil ik niks doen. Daar heeft een vrouw meestal geen invloed op. Bij een vrouw is dat anders want een vrouw heeft langer nodig om zicht aangetrokken te voelen door een man. Het op de juiste manier van aandacht geven aan een vrouw is het verleiden van een vrouw. Dit is niet al te moeilijk, je moet als man zijnde gewoon niet te veel nadenken over het versieren van een vrouw. Hoe moeilijker je het voor jezelf maakt, hoe minder kans je hebt. Lees hier onder 20 belangrijke tips om een vrouw te versieren.

Inhoudsopgave

 • 20 belangrijke tips
   1. Tip 1, Tips om met een vrouw te lachen,
   2. Tip 2, Breek The Touch Barrier,,
   3. Tip 3, Vertel haar een geheimpjes over jezelf wat niet veel mensen weten
   4. Tip 4, Geef haar al jou interesse,
   5. Tip 5, play Hart To Get,
   6. Tip 6, Verleid eerst het feest dan pas de vrouw,
   7. Tip 7, Doe het of doe het niet,
   8. Tip 8, belangrijke tips om Jouw lichaamstaal te verbeteren,
   9. Tip 9, Wees in jouw eigen element,
   10. Tip 10, Doe een beetje plagen,
   11. Tip 11, Kijk goed naar de situatie en de omgeving,
   12. Tip 12, Beweeg traag en spreek langzaam,
   13. Tip 13, Sterke oogcontact,
   14. Tip 14, Spreek met emotie,
   15. Tip 15, Geef haar een compliment,
   16. Tip 16, Wees duidelijk over jouw intentie,
   17. Tip 17, Stem gebruik,
   18. Tip 18, Beweeg je benen niet,
   19. Tip 19, belangrijke Tips voor een Sexual Trigger,
   20. Tip 20, Toon initiatief,

   

  Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

  20 Belangrijke Tips om een vrouw te verleiden.

    • Als je interesse hebt in het verleiden van een vrouw heb ik hieronder 20 belangrijke tips voor jou.
    • Tip 1, Tips om met een vrouw te lachen, 

     • Dit is een belangrijke tip, Je zou denken dat je niet grappig genoeg bent, maar nee iedereen kan grappig zijn op zijn eigen manier. Wees gewoon jezelf en zet je zo vaak in die situatie dat je een grap vertelt om te wennen aan de ongemakkelijkheid. Zo vaak dat je het zelfvertrouwen krijgt en het veel gemakkelijker wordt. Hoe meer je vertelt hoe beter je wordt. 20 belangrijke tips
     • Vrouwen houden ervan als een man intellectueel sterk is en humor heeft. Hoe meer je ze laat lachen hoe dichter bij je kan komen en hoe meer kans je hebt om haar te versieren. 
     • Stel je laat haar lachen, dit geeft je de mogelijkheid om te kijken waar haar ogen naar kijken, dan weet jij precies of ze geïnteresseerd is of niet. 

     Tip 2, Breek The Touch Barrier, 

     • Dit is een tip die heel goed en effectief werkt, raak haar schouder aan of vraag iets en pak het uit haar hand, doe dit terwijl je tegen haar praat. 
     • Laat haar weten dat je haar ook wilt aan raken op een niet seksuele manier. 
     • Dit is ook handig om een reactie te krijgen, zo kun je zien of ze het niet leuk vindt of bang is als dit gebeurt een stapje terug. 

     Tip 3, Vertel haar een geheimpjes over jezelf wat niet veel mensen weten, 

     • Dit opent de deur voor ‘vertrouwen’ hoe meer je vertelt over jezelf gaat ze zelf merken dat je haar vertrouwt daartegen over gaat zij jou ook meer vertrouwen. 
     • Dit komt doordat wij mensen het leuk vinden en vertrouwen als mensen ons eerst vertrouwen, dit is een natuurlijk instinkt. 
     • Dus als je bewijst dat je haar kan vertrouwen gaat dit andersom ook gebeuren. 

     Tip 4, Geef haar al jouw interesse, 

     • Het is het meest waardevolle wat je een vrouw kan geven als je haar versiert. 
     • Als je haar wilt JUST PAY ATTENTION!! Aan haar, en niet alleen voor paar minuten, maar kijk haar goed in de ogen als ze tegen je praat en luister goed naar wat ze zegt als je dit later kan herhalen voelt zij zich speciaal en gaat ze genieten van jouw aanwezigheid. 

     Tip 5, play Hart To Get,Afbeeldingsresultaat voor play hard to get gif

     • play een beetje Hart To Get, geef haar eerst complimenten en laat zien dat je haar leuk vind en trek dan vervolgens terug. Dan zul je merken dat de rollen om draaien. Als je je volledig over geeft heeft het voor een vrouw geen waarde om jou te krijgen. Maar als je het moeilijk maakt voor haar dan heb je meer kans dat ze jou aantrekkelijk gaat vinden en misschien ook gevoelens krijgt. 

     Tip 6, Verleid eerst het feest dan pas de vrouw, 

     • Wat bedoel ik hier mee, stel je bent op een feest en je bent gezellig aan het kletsen met iedereen en ook een beetje aan het dansen, dan laat je al daar mee zien dat je een aantrekkelijke, relaxte, zelfverzekerde, sociale man bent. 
     • Vervolgens als je een dame gaat aanspreken is ze al veel ontvankelijker voor jou want je hebt al allemaal aantrekkelijke eigenschappen laten zien en je doet niks geks, want je klets al met iedereen en natuurlijk dat je haar aanspreekt en zij zal veel ontvankelijker voor jou zijn. 
     • Dit is een goed begin bij elk gesprek. 

     Tip 7, Doe het of doe het niet, Afbeeldingsresultaat voor just do it gif

     • Je bent een man en mannen nemen stappen. Als je gaat lopen twijfelen kom je veel te awkward over en dat is een totale afknapper bij vrouwen. 
     • Dus het doel is: zie jij iemand leuk doe het of doe het niet. 

     Tip 8, belangrijke tips om Jouw lichaamstaal te verbeteren, 

     • Lichaamstaal spreekt een belangrijke rol bij het versieren van een vrouw. Jij moet dus zelfbewust worden op de impact dat jou lichaamstaal kan werken op een vrouw. 20 belangrijke tips
     • Als je een vrouw gaat aanspreken dan is het belangrijk dat je het van de zijkant doet. Dit minder creepy voor hun en sta je niet in de weg of juist te dichtbij. 

     Tip 9, Wees in jouw eigen element,

     • Breng haar in jouw eigen leventje. Zorg dat je passie hebt voor iets in jouw leven. Vrouwen houden ervan als een man passie heeft voor iets. 

     Tip 10, Doe een beetje plagen, 

     • Durf te plagen en maak het soms expres een tikkeltje (niet te veel) awkward. 
     • Probeer haar opmerkingen verkeerd te interpreten in een lichtelijke seksuele manier en niet al te veel want anders wordt het ongemakkelijk.20 belangrijke tips
     • Beschuldig haar dat ze je probeert te versieren bv., ‘’als ze zegt ik moet naar de wc’’ dan zeg jij ‘’ wow wow ik ken je nog maar net’’ dus je probeert de rollen eigenlijk om te draaien. Dan doe je alsof zij jou versiert wat ook wel werkt. 
     • Ga bijvoorbeeld ook tegen haar in. Dus probeer jouw mening te uiten dan laat je zien dat je een echte man bent. 
     • Geef haar een ander identiteit, 

     Tip 11, Kijk goed naar de situatie en de omgeving, 

     • Kijk goed naar de details draagt ze een ring of is ze aan het praten met iemand en neem jouw tijd. Dat je haar ziet wil niet zeggen dat je haar meteen moet aanspreken. Neem gerust je tijd kijk om je heen en neem dan op de juiste moment een stap naar haar toe. 

     Tip 12, Beweeg traag en spreek langzaam, 

     • Het grootse gedeelte draait het om wat je niet zegt, de aantrekkingskracht borrelt in de momenten wanneer je niet spreekt. Het zit hem in hoe je beweegt en hoe je positioneert en de stiltes die jij laat vallen. 
     • Dus beweeg langzaam en loop langzaam, maar wel met een sterke houding niet dat je gaat slenteren. 
     • Gebruik stiltes, die zitten juist vol emotie en vol van verwachtingen deze zijn cruciaal. 
     • Als je bang bent voor die ongemakkelijke stilte, moet je er niet te veel mee bezig zijn. Hoe meer je eraan denkt hoe slechter het gaat. 

     Tip 13, Sterke oogcontact, 

     • Die betekent dat je niet veel moet knipperen met je ogen of andere kant opkijken zorg voor sterke oogcontact. 
     • De mimiek in jouw ogen vertelt ook iets over jezelf. En als je een vrouw gaat versieren en je geen oogcontact maakt, merkt ze van zelf wel dat je iets aan het doen bent waar je zelf niet achter staat en ook niet in geloofd. En waarbij je ook denkt doe ik iets verkeerd. Dit zien vrouwen onbewust als een afknapper. Afbeeldingsresultaat voor oogcontact houden gif
     • Dus het beste is om die sterke oogcontact te houden om zo die druk op te bouwen. Op een gegeven moment zal zij weg kijken en dan moet je ook het oogcontact blijven houden, zo lijk je dan in haar ogen als een zelfverzekerde man (ook al zou je dat niet zijn). 

     Tip 14, Spreek met emotie, 

     • Vrouwen houden van emotie dus je moet dan bij vrouwen niet op het meest logische manier spreken maar met wat emotie.  

     Tip 15, Geef haar een compliment, 

     • Probeer stiekem een vriendelijk compliment te geven in het gesprek. Probeer dit zo normaal en relevant mogelijk te maken. Het moet namelijk niet te ongemakkelijk worden. Het kan van alles zijn wat je aan haar leuk vindt pak de kans om het haar ook echt te laten weten. 
     • Alleen geen complimenten op een seksuele manier zoals “je hebt echt grote billen’’ dit werkt juist tegen en zij voelt zich daar niet fijn mee. Dit is ook echt een gesprek killer. 

     Tip 16, Wees duidelijk over jouw intentie, 

     • Je moet van begin af aan al duidelijk zijn over wat jouw intentie zijn met haar, dit is belangrijk anders kom je in de Friendzone. Dus niet erom heen draaien als een klein jochie, maar vraag haar gewoon mee uit als een echte man. Als je het nooit vraag dan kom je er ook nooit achter. Zeg haar dat je haar wilt zien en vraag daarna of ze wilt mee gaan naar de film of uit eten enz. 
     • Als je het maar kan betalen, pak nooit voor een eerste date een dure date om uit te sloven. 
    • Tip 17, Stem gebruik, 

     • Dit zijn de volgende dingen waar je op moet letten als je praat! 
     • Je moet luid spreken. (Niet gaan schreeuwen) 
     • Maak jezelf verstaanbaar. 
     • Je moet diep spreken en duidelijk. 
     • Probeer ook een beetje laag te spreken, als je stem hoog is moet je het zo natuurlijk mogelijk houden anders klinkt dat niet. 
     • Probeer ook langzaam te spreken en het liefst ook met de nodige pauzes tussendoor dat zorgt een beetje dat het gesprek wat meer flirterig wordt. 

     Tip 18, Beweeg je benen niet, 

     • Als je recht voor een vrouw staat is het niet de bedoeling dat je gaat schuifelen of dansen met je benen. Als je dit wel doet geef je onbewust door aan een vrouw ‘’He ik ben niet comfortabel in deze situatie en ik wil zo snel mogelijk weg’’ dit is niet de indruk die jij wilt geven bij het versieren van een vrouw. 

     Tip 19, belangrijke Tips voor een Sexual Trigger, 

     • Dit is een tip die goed van pas kan komen als je al een beetje aan het flirten bent met een vrouw. Je kijkt naar haar lippen als ze tegen jou aan het praten, wat er dan gebeurt is dat zei onbewust gaat nadenken over met jou naar bed gaan. Dit is wat je noemt een Sexual Trigger. Dit werkt niet bij elke vrouw.Gerelateerde afbeelding
     • Hiermee kun je al haar muren omlaaghalen en ze wordt seksueel aangetrokken tot jou. 

     Tip 20, Toon initiatief 

     • Veel vrouwen hebben het idee dat de man de eerste stappen moet maken en dat is ook meestal zo. Het is voor een man ook natuurlijk best wel eng om de eerste stap te maken. 
     • Het gebrek aan initiatief nemen heeft negatieve gevolgen voor een man, zo loopt de man de kans om sneller afgewezen te worden. 
     • Een vrouw wil dat jij wat dominanter bent en de leiding neemt als een man zijnde, dit vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man. 

   

Over de schrijver
Reactie plaatsen