Vrouwen Versieren De Allerbelangrijkste Tips Zodat Je Slaagt
26 januari 2015 

Vrouwen Versieren De Allerbelangrijkste Tips Zodat Je Slaagt

Het allerbelangrijkste van vrouwen versieren!Vrouwen versieren

Je kent het vast wel. Je komt toevallig een mooie vrouw tegen op straat of in een supermarkt of zelfs op een feestje en je wilt haar aanspreken en versieren maar je weet niet hoe. Dit gaat eigenlijk heel simpel in zijn werk. Veel mannen denken namelijk dat het alleen maar om zelf vertrouwen en humor gaat. Maar dat is niet zo. The Key naar succes is eigenlijk heel simpel maar ook ingewikkeld tegelijk. Veel vrouwen zijn er naar op zoek en weinig mannen hebben het. Ik heb het natuurlijk over ontspannen zijn.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouwen versieren: hoe kom je ontspannen over?

je hebt net gelezen dat het bij vrouwen versieren allemaal draait om ontspannen overkomen of ontspannen zijn maar hoe kom je nu ontspannen over? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als je op een vrouw afloopt om haar te versieren. Ik heb hier de 5 belangrijkste tips voor je:

  • Maak oogcontact – Probeer oogcontact te maken tijdens je gesprek maar staar haar niet aan.
  • Lachen– Lachen is uiteraard ook heel belangrijk en komt ontspannen en zelfverzekerd over.
  • Van je gezicht afblijven – tijdens een gesprek moet je van je gezicht afblijven. Aan je gezicht frunniken komt heel onzeker over.
  • Toon interesse – Als je in gesprek bent en de vrouw vertelt je iets, toon je interesse, knik je met je hoofd, je lacht en je ontspant.
  • heb een open houding– ga bijvoorbeeld met je benen uit elkaar staan en armen netjes naast je zij. Dit geeft een open houding aan.

Dit zijn 5 gouden tips voor een ontspannen houding tijdens het versieren van vrouwen. Het mooie van deze tips is dat je ze overal toe kunt passen. Op het strand, in de supermarkt, op straat, op een feestje, werkelijk overal!

Hoe versier je een vrouw?

Hoe versier je vrouwen

Je wilt natuurlijk weten hoe je een vrouw moet versieren. Dit is in praktijk helemaal niet moeilijk. De belangrijkste dingen die je moet weten voor je een vrouw gaat versieren is dat je er netjes en verzorgd uit moet zien. Dit houdt in dat je er niet knap uit hoeft te zien maar vooral verzorgd. Hiermee bedoel ik dat je gedoucht hebt en dat je er netjes uitziet en klaar bent om vrouwen te gaan versieren. Als je dit voor elkaar hebt is het tijd om de stad in te gaan. Meestal ga ik lopend naar de stad. Dat is ideaal omdat je onderweg naar de stad mensen aan kunt spreken en dingen kunt vragen zoals “waar is het vanavond gezellig?” Dit zorgt ervoor dat je wat losser wordt en vrouwen makkelijker aanspreekt. Als je eenmaal aan bent gekomen in de club probeer je vrolijk over te komen en met zoveel mogelijk mensen een gesprekje te voeren, Dit zorgt ervoor dat je een goed sociaal beeld uitstraalt. Ook zorgt dit ervoor dat vrouwen versieren een stuk makkelijker word. Dan nu het gedeelte waar je de vrouwen daadwerkelijk aan gaat spreken. Ik laat het altijd overkomen alsof ik per ongeluk bij de vrouw terecht ben gekomen. Dus ik ga met mijn rug naar haar toe staan en draai mijn hoofd om en begin met me openingszin. Deze openingszin verschilt per situatie.
Uiteindelijk gaat het er niet om wat je zegt maar hoe je het zegt.
Zoals al eerder is beschreven: vrouwen houden ook ook van zelfverzekerdheid en ontspanning. Zeg alles dus met een zelfverzekerde stem en een grote glimlach op je gezicht. Dit zijn 2 toppers voor vrouwen versieren. Wanneer het gesprek gaande is houd je oogcontact en probeer je de vrouw zoveel mogelijk aan te raken zodat je een seksuele spanning kunt opbouwen.

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen