arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Versieren Via Facebook – Geheimen Voor Succes!
30 maart 2015 

Vrouwen Versieren Via Facebook – Geheimen Voor Succes!

Vrouwen Versieren Via Facebook – De Geheimen Voor Gegarandeerd Succes!

vrouwen versieren via facebookVrouwen versieren via Facebook is voor sommige mannen moeilijker dan het moet zijn. Maar het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Alleen als je echt geen idee hebt hoe het moet, is het natuurlijk een stuk moeilijker. Maar geen zorgen, daarom is de Vrouwen Versieren Academie hier om JOU te helpen met vrouwen versieren via Facebook.

Ik kan je ook vertellen dat als je weet hoe ’t moet dat je een gigantische voorsprong hebt op 85% van de jongens die vrouwen versieren via Facebook. Want van alle jongens die dit proberen zijn er maar weinig die echt onbekende vrouwen zo ver weten te krijgen dat ze een keer afspreken. Gelukkig sta jij op het punt om in dit artikel wat geheimen te ontdekken over hoe het wel moet! Na dit artikel gaat vrouwen versieren via Facebook makkelijker worden dan ooit.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Tip: Kennis is Macht!

vrouwen versieren via facebook succesWat veel jongens vergeten is dat veel vrouwen op Facebook veel over zich zelf vertellen in hun profiel. Als je dit eerst bekijkt voordat je haar aanspreekt dan weet je al een stuk meer over waar je het over kan gaan hebben. Het werkt het beste wanneer je het op toeval laat lijken, maar pas op dat het niet meteen een versierpoging is. Want dan denken de vrouwen al snel dat je dit bij elke mooie vrouw op Facebook doet. Ik zal een voorbeeld geven van wat ik bedoel. Stel dat de vrouw op haar profiel heeft gezet dat ze werkt bij schoenenwinkel Foot Locker. Dan kun je het gesprek bijvoorbeeld starten met: ‘’Hey ik zie dat je werkt bij de Foot Locker. Hebben jullie daar toevallig nog die (bepaald type) schoenen’’. Dit is een erg doorzichtig voorbeeld maar jullie snappen nu precies wat ik bedoel. Zo simpel kan het zijn om een vrouw via Facebook aan de praat te krijgen. Nu weet je dat kennis macht is tijdens het Vrouwen versieren via Facebook.

6 Stappenplan: Vrouwen Versieren Via Facebook

vrouwen versieren via facebook gelukAls je dit 6 stappenplan volgt, wordt vrouwen versieren via Facebook een stuk makkelijker. Sterker nog je gaat voortaan alleen nog maar succes hebben!

STAP 1: VOEG ONBEKENDE VROUWEN TOE DIE JE LEUK VINDT.

Voordat je met de vrouwen gaat praten via Facebook is het beter om ze eerst toe te voegen. Tijdens het toevoegen kun je ook meteen een bericht toevoegen aan de uitnodiging. Dit is geen MUST, maar als je een leuke openingszin hebt kan dit altijd! Als je niks weet is het ook niet erg en voeg je haar gewoon toe.

STAP 2: WORDT EEN VERTROUWD PERSOON OP HAAR PAGINA.

Hiermee bedoel ik dat je moet weten met wie je te maken hebt. Leer haar kennen en ontdek wat ze leuk vindt. Dit is vaak erg gemakkelijk door te volgen wat ze dagelijks post op haar Facebook.

STAP 3: REAGEER OP FOTO’S, STATUSSEN EN BERICHTEN DIE ZE POST!

Dit is een erg belangrijke stap. Vrouwen posten meestal iets op hun Facebook om like’s te verzamelen. Als je haar niet liked, zal ze jullie vriendschap al snel beëindigen. De reacties werken zelfs nog beter als de like’s. Als je een goede en leuke reactie weet te plaatsen zal ze vaak snel terug reageren op je reactie.

STAP 4: STUUR HET EERSTE PRIVÉ BERICHTJE.

Na een aantal keer het herhalen van stap 3, is het nu tijd dat je concreet gaat worden. Spreek haar aan in een privé-bericht en vraag bijvoorbeeld haar mening over iets. Hou het wel kort.

STAP 5: CONNECT HAAR!

Als ze op je berichtje van stap 4 reageert betekent dit, dat je interessant genoeg bent om op te reageren. Nu begint het balletje te rollen en gaat het vrouwen versieren via Facebook pas echt beginnen. Nu is het moment dat je aan het gesprek een vervolg geeft. Als het gesprek gaande blijft is het moment ook aangebroken dat je haar zegt dat je haar wel ziet zitten.

STAP 6: PROBEER TE MEETEN MET HAAR!

Na een aantal weken het toepassen van stap 5, ga je over naar het regelen van een ontmoeting. Loop nooit te hard van stapel. Hou eerst een aantal weken gewoon contact via Facebook en probeer eerst de klik te vinden! Hierna is het moment om te daten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen