arrow_drop_up arrow_drop_down
Vrouwen Verwennen In Bed Met Kennis en Seks!
4 February 2015 

Vrouwen Verwennen In Bed Met Kennis en Seks!

Vrouwen verwennen in bed

vrouwen verwennen keukenHerken jij dit? Je hebt seks met een vrouw gehad maar achteraf kun je aan haar gezicht aflezen dat je haar niet hebt bevredigd. Herken jij jezelf hierin? Nou ik mezelf gelukkig niet. Maar dat is niet erg, want ik ga jou van al deze problemen af elpen. Voortaan ga jij niet alleen bezig zijn met jezelf in bed maar je gaat vrouwen verwennen in bed! En dan heb ik het niet over het brengen van een ontbijtje op bed of een doos bonbons aan haar geven! Jij gaat je vrouw verwennen door haar te bevredigen. De definitie van bevredigen is zorgen dat je vrouw voorzien is in haar behoeftes. Hiermee wil ik zeggen dat vrouwen verwennen slechts een kwestie is van weten waar ze van houdt en zorgen dat je dit goed kan en goed doet.

Vrouwen verwennen komt nadat je ze leert kennen!

vrouwen verwennen leukZoals ik eerder in dit artikel zei, vrouwen verwennen is slechts een kwestie van weten waar ze van houden en zorgen dat je dit goed kan en dat je dit regelmatig doet. Wel moet je goed begrijpen dat vrouwen vaak niet uit zichzelf aan jou gaan vertellen waar ze van houden in bed. 7 op de 10 vrouwen ondergaat de seks met een man zonder te vertellen of aan te geven hoe ze het fijn vindt. Terwijl seks juist veel prettiger kan zijn als je weet welke standjes ze comfortabel vindt of op welke manier ze het liefst seks heeft.

Veel vrouwen geven het ook niet aan als iets niet fijn is of als ze iets niet graag doen. Dan krijg je wel eens dat je achteraf nooit meer iets hoort van deze vrouw. Omdat ze zo bang is voor jouw reactie als ze jou vertelt hoe het niet moet. Daarom is het ook belangrijk om veel met je toekomstige bedpartner of fuckbuddy te praten over seks. Knowledge is power zeggen ze ook wel eens. Nou dit is met seks ook het geval. Hoe meer je weet over wat ze fijn vindt, hoe meer je hierop kunt inspelen en hier beter in kan worden. Wees gewoon open naar haar toe en geef aan dat je altijd openstaat voor kritiek. Je kunt het bijvoorbeeld subtiel brengen door te zeggen na de seks: ‘’Hey maar hoe vond je het nou eigenlijk, want ik wil in alles de beste zijn!’’ je zult zien dat ze hier lacherig op zal reageren in eerste instantie, maar uiteindelijk gaat ze je hier toch serieus op in door een aantal minpuntjes op te noemen. Dit helpt je ook bij het vrouwen verwennen.

vrouwen verwennen lekkerIk heb dit zelf ook een keer meegemaakt, ik was gewoon nieuwsgierig naar mijn bedprestaties. Uiteindelijk kreeg ik precies te horen wat ze er van vond en ik kreeg twee dingen te horen waarvan ze vond dat ik dat de volgende keer anders moest doen. Dit heeft geleid tot vele orgasmes en vele bevredigingen! Ook heb ik deze tips meegenomen naar de volgende bedpartners die ik heb gehad. Uiteindelijk heeft dit geleid tot veel succes en veel seks. Want elke vrouw houdt er wel van op de juiste manier aangepakt te worden. En als je haar eenmaal een keer goed hebt aangepakt, zal ze 24 uur en 7 dagen per week wachten op je WhatsAppberichtje of SMS-je waarin je vraagt wanneer jullie weer afspreken!! Vrouwen verwennen is ze leren kennen. Dit moet je niet te letterlijk nemen. Want ik heb ook vaak genoeg one-night-stands gehad en toen heb ik ze ook niet leren kennen. Met’’vrouwen verwennen is ze leren kennen’ bedoel ik, kom er zo snel mogelijk achter hoe je haar kunt verwennen en wat ze echt fijn vindt. 

5 Sekstips Die Leiden Tot Sucseks!

  • vrouwen verwennen tillen Tip 1: Wees open en praat met haar over wat ze fijn vindt en wat jij fijn vind
  • Tip 2: Speel in op haar behoeftes en zorg dat je goed wordt in wat je doet. Vindt ze het bijvoorbeeld fijn
  • Tip 3: Vindt ze het bijvoorbeeld fijn om met een bepaald techniek gelikt te worden? Zorg dan dat jij deze techniek onder de knie heb en hier zo goed mogelijk in wordt. Gebruik deze techniek ook regelmatig en probeer altijd jezelf te verbeteren. Vrouwen verwennen vraagt ook een beetje inzet.
  • Tip 4: Zorg dat je iemand wordt die ze nooit zal vergeten. Dit werkt het beste door haar seks te geven die ze nog nooit heeft meegemaakt. Veel vrouwen houden ook van een dominante en harde aanpak! Maar als het goed is weet je al of ze hier wel of niet van houdt door tip 1 te volgen.
  • vrouwen verwennenTip 5: Als je seks hebt maak er dan ook iets goed van. Er zijn veel mannen die alleen aan zichzelf denken en binnen 5 minuten klaarkomen. Dit kan echt niet! Hier is dan geen sprake van vrouwen verwennen. De gouden regel is dan ook: ‘Kom niet klaar voordat zij gekomen is’. Zorg dat het iets leuks wordt en dat ze hier minstens 45 minuten van kan genieten. En voor de mensen die dit simpel weg niet kunnen volhouden zijn er ook genoeg geheimen en tips! Een hiervan is bijvoorbeeld voorspel. Met beffen kun je een vrouw al helemaal gek maken en laten klaarkomen voordat de seks begonnen is. Ook kan je de seks langer laten duren door haar eerst goed nat te maken met wat vingerwerk.

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen