arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom Moet Je Een Vrouw Beffen? 3 Tips Voor Betere Seks
8 March 2015 

Waarom Moet Je Een Vrouw Beffen? 3 Tips Voor Betere Seks

goed vrouw beffenVeel mannen hebben moeite met het spannend houden van de seks. Als je vrijgezel bent en van vrouw naar vrouw gaat is het meestal wel wat makkelijker. Maar stel dat je een vaste partner hebt. Hoe ga je haar dan keer op keer weten te bevredigen? Hoe houd je de seks spannend? Al die vragen spelen door het hoofd van veel mannen. Maar gelukkig heb ik hier het antwoord op. Je moet een vrouw beffen. ‘’Huh een vrouw beffen? Waarom?’’ Nou, omdat vrouwen hier intens van kunnen genieten.

Er zijn veel mannen die dit niet willen doen. Houden zo mannen! Dat betekent dat er meer vrouwtjes voor mij overblijven! Want ik wil dit wel doen! En ik hou er zelfs van. Ik hou er van om een vrouw intens te zien genieten. Haar te horen schreeuwen en te vragen om meer en meer.

De 3 Redenen Waarom Je Vrouwen Moet Beffen

Reden 1 – Vrouwen beffen, dit moet je gewoon doen! Geloof mij, als je dit doet en goed weet te doen dan gaat jouw vrouwtje nooit meer ergens anders op zoek naar goede seks. Praat er maar een keer open over met je vrouwtje. Vraag maar gewoon een keer of haar ex haar befte. Ik durf met 9 van de 10 lezers te wedden dat dit niet het geval is. DIT IS EEN VAN DE BELANGRIJKSTE REDENEN WAAROM JIJ DIT WEL MOET DOEN!

vrouw beffenReden 2 – het is het perfecte middel om je vrouw te laten genieten terwijl jij even rust neemt. Een vrouw beffen is veel gevoeliger voor een vrouw dan een vrouw vingeren. Ook zijn er mannen die even hun pauze pakken en de vrouw in de kou laten liggen. DOE DIT NIET!! Hou de pauze ook zo onopvallend mogelijk. Verwissel veel van standjes en bef haar tussendoor. Zorg dat ze non-stop genot ervaart. Als je deze tip gebruikt kan ik jou garanderen dat ze nooit meer iemand anders wil..

Reden 3 – een vrouw vindt beffen veel persoonlijker dan wanneer je haar vingert. Ze geeft zich nu echt helemaal bloot. Ze vertrouwt je en geeft zich zelf helemaal. Een vrouw beffen doe je alleen voor haar en dat weet ze. Natuurlijk kun je hier zelf ook opgewonden van raken. Maar voor 9 van de 10 mannen die dit doen, is het puur voor haar.

Hoe Moet Je Een Vrouw Beffen?

Een vrouw beffen kun je op vele manieren doen. Maar weinig mannen weten hoe. Gelukkig ben je op De Vrouwen Versieren Academie beland. Ik ga je hierbij helpen! Hier de volgende 3 tips:

vrouw beffen gevoelTIP 1: Zorg ervoor dat wanneer je een vrouw gaat beffen, er een intieme sfeer is. Maak het spannend. Ga niet gelijk op je doel af maar kriebel en zoen haar eerst op haar buik bijvoorbeeld. Ga daarna over naar haar gevoelige plekken op haar lichaam. Kriebel haar bijvoorbeeld aan de binnenkant van haar been of bij haar schaamstreek. Hier zal ze erg opgewonden van raken. Pas hierna komt het echt werk en ga je de vrouw beffen.

TIP 2: Plaats het puntje van je tong op haar clitoris en spel het alfabet. Als je bij de letter H bent heb je ondertussen al alle gevoelige plekjes ontdekt. Zorg dat je die plekken onthoudt en zorg dat die plekken goed gelikt worden.

TIP 3: Plaats je tong met een zo groot mogelijke oppervlakte op haar clitoris en maak golvende bewegingen. Bij elke beweging omlaag oefen je ook druk uit op haar clitoris. Dit is een gouden tip voor mannen die een vrouw beffen. Geloof mij, als je deze tip goed weet uit te voeren, zal ze intens genieten!

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

Over de schrijver
Victor
Door

Victor

op 29 October 2015

Voor mij is het niet alleen het verwennen van een vrouw, maar het is ook super intiem. Haar lekker likken op haar intieme plekjes is heel opwindend. Haar aanwijzingen volgen en haar klaar mogen laten komen. Heerlijk.

Reactie plaatsen