arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk Aan Een Man?
19 maart 2015 

Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk Aan Een Man?

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man?Wat vinden vrouwen aantrekkelijk 2

Er zijn veel verschillende meningen van vrouwen wat ze aantrekkelijk aan mannen vinden dit is natuurlijk voor elke vrouw verschillend. Veel van deze verhalen zijn daarom ook echt complete onzin er zijn namelijk een aantal dingen die vrouwen echt aantrekkelijk aan een man vinden en deze ga ik in dit artikel bespreken zodat jij als man zijnde weet waar jij rekening mee kunt houden en gelijk kunt weten of het klikt met de vrouw waar jij een oogje op hebt.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Wat vinden vrouwen werkelijk aantrekkelijk?

ER zijn natuurlijk veel dingen die vrouwen aantrekkelijk kunnen vinden aan een man maar de meest besproken dingen zijn: Wanneer een man aardig, Begripvol, Meegaand is.

Wat vrouwen daarnaast het aller aantrekkelijkste vinden aan een man is zelfverzekerdheid, een man die voor zichzelf kan zorgen vinden vrouwen aantrekkelijk. Behalve dit vind een vrouw het erg aantrekkelijk en voelt ze zich zelf aangetrokken tot een man wanneer hij ervoor kan zorgen dat ze blij is. Behalve dit vinden vrouwen het nog aantrekkelijker als je begrip en liefde vol bent voor vrouwen. Ze zullen dan namelijk eerder naar jou toe komen om hun gevoelens te uiten wat erg belangrijk is voor een man is natuurlijk ook om oprecht te zijn.

Een man die interesse in andere toont vinden vrouwen erg sexy omdat het laat zien dat hij om andere mensen om zich kan zorgen. Behalve dit willen vrouwen graag je doelen in je leven horen. Ze vinden het namelijk aantrekkelijk als een man weet wat hij in zijn leven wilt bereiken. Vrouwen vinden mannen met zulke doelen aantrekkelijk omdat het in de ogen van vrouwen belangrijk is om te weten een man wilt bereiken en hoe, dit straalt ook zelfverzekerheid uit omdat je geneigd bent om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk? Persoonlijkheid?

Natuurlijk vinden vrouwen een man met een goede persoonlijkheid aantrekkelijk. Natuurlijk draaid het niet alleen om persoonlijkheid want uiterlijk etc. Speelt natuurlijk ook een rol. Maar eenvrouw wilt graag een klik met een man hebben en deze behaal je door een goede persoonlijkheid. Je kunt het bijvoorbeeld zo zien: ben jij een man met een gemiddeld uiterlijk en een top persoonlijkheid, dan zul jij meer vrouwen krijgen dan een knappe man met totaal geen persoonlijkheid. Natuurlijk wil jij als man zijnde ook een vrouw met een normaal tot goed persoonlijkheid die er ook goed uit ziet qua looks. Als je deze persoonlijkheid niet hebt hoef je natuurlijk niet bang te zijn omdat je dit allemaal kunt trainen! Je kunt bijvoorbeeld op een datingsite de profielen van vrouwen lezen waar deze naar op zoek zijn. Hiermee kun je bijvoorbeeld vergelijken of dat jij deze eigenschappen hebt en zo niet kun je er naar streven om deze wel te behalen!wat vinden vrouwen aantrekkelijk 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen