arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat Willen Vrouwen In Bed?
25 maart 2015 

Wat Willen Vrouwen In Bed?

Wat Willen Vrouwen In Bed?wat willen vrouwen 2

Veel mannen willen graag weten wat vrouwen nu eigenlijk willen in bed en waar ze opgewonden van raken. Dit is natuurlijk niet zo maar een ding. Vrouwen zitten lastig in elkaar. Alle informatie over wat vrouwen in bed willen heb ik voor je gebundeld, zodat jij dit niet zelf meer hoeft te onderzoeken.

Wat Willen Vrouwen In Bed? Het Voorspel En Het Opwinden

Vrouwen zijn zoals wij mannen al weten vrij ingewikkeld. Als mijn kun je bijvoorbeeld zomaar opgewonden worden zonder dat je aan seks of iets dergelijks denkt. Je kent het wel. Je zit in een folder of tijdschrift te bladeren en je ziet op een pagina een mooie vrouw afgebeeld staan. Je denkt dan bij jezelf ‘daar zou ik heb wel op kunnen’. Wij mannen worden namelijk in een aantal seconden al opgewonden. Bij vrouwen gaat dit helemaal anders in zijn werk. Je kunt de denkwijze van vrouwen als het ware vergelijken met een draaiklok die je zelf open kunt draaien.

Het voorspel en opwinden
Het belangrijke bij het voorspel is dat je de vrouw plaagt en streelt op de juiste plekken. Je kunt bijvoorbeeld haar nek kussen en er bijvoorbeeld zachtjes in bijten terwijl je met je hand haar buik streelt en zo verder gaat tot haar nek. Vrouwen houden ervan als jij dominant bent. Ze houden er dus ook van als je zachtjes aan hun haar trekt. Maar tijdens dit voorspel is het belangrijk om goed te anticiperen, Let op de lichaamstaal van de vrouw. Bouw spanning op door bijvoorbeeld de vrouw wel te strelen en sensueel te zoenen in haar nek en in haar hals, vermijd tijdens het strelen van haar lichaam haar tepels en haar vagina. Wanneer ze volledig opgewonden is  zijn dit de zones waar je moet zijn.

Wat Willen Vrouwen In Bed? Dirty Talk!

Nu dat je bezig bent met het voorspel en bezig bent met haar op te winden kun je er nog iets bij doen. Tijdens het zoenen of het strelen kun je bijvoorbeeld zachtjes in haar oor fluisteren hoe graag je haar wilt, wat je met haar wilt doen en hoe je dit wil doen. Je kent het wel. Je moet haar eigenlijk laten fantaseren over de seks die jullie gaan hebben terwijl ze NU nog haar kleren aan heeft. Dit klinkt misschien heel vaag maar vrouwen zitten raar in elkaar en denken graag vooruit aan wat er aan gaat komen of wat er gaat gebeuren. Nadat je dit gezegd hebt ga je verder met haar opwinden en streel je voorzichtig haar lichaam en fluister je in haar oor wat je met haar wilt doen en wat je met haar gaat doen. Er zijn genoeg zinnetjes te bedenken die je haar kunt vertellen waar ze ontzettend opgewonden van raakt.

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

Over de schrijver
Reactie plaatsen