Whatsappen Met Mooie Vrouwen Voor- En Nadelen
12 maart 2015 

Whatsappen Met Mooie Vrouwen Voor- En Nadelen

whatsappen met mooie vrouwenWhatsApp is een zeer bekende en trendy manier om contact te houden met leuke vrouwen waarvan je hun nummer hebt weten te bemachtigen. Maar het leuke contact op WhatsApp kan ook veel nadelen hebben. Als je veel met haar WhatsAppt verlies je gespreksstof voor de uiteindelijke date.

De Vrouwen Versieren Academie gaat je alle voor- en nadelen geven over Whatsappen met mooie vrouwen. Na dit artikel weet je precies hoe je je op WhatsApp moet gedragen tegen mooie vrouwen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Nadelen Van Veel WhatAsppen Met Mooie Vrouwen

whatsappen met mooie vrouwen succesAls je teveel met een vrouw gaat WhatsAppen kom je een hoop nadelen tegen die je zelf niet eens ziet. Zo raak je bijvoorbeeld een hoop gespreksstof kwijt. Ik heb zelf wel eens meegemaakt dat ik eerst twee weken aan het WhatsAppen was met een meisje en dat we pas daarna afspraken. Na deze twee weken fulltime WhatsAppen hadden we natuurlijk al over van alles gesproken.

Toen we uiteindelijk op date gingen, wilde ik het gesprek gaande houden. Maar ik kreeg telkens te horen: ‘ben je dat nu al vergeten?’ of ‘dat heb je al gevraagd’. Dit was heel irritant. Nu had ze de indruk dat ik niet naar haar heb geluisterd. En ik moest twee keer nadenken over wat ik kon vragen of kon zeggen.

whatsappen met mooie vrouwen okeOok geef je haar onderbewust te veel aandacht. WhatsAppen met mooie vrouwen is een tactisch spel. Vrouwen houden van aandacht. Maar ze houden niet van aandacht van mannen die elke mooie vrouw aandacht geven. Daarom moet jij haar het gevoel geven dat je niet alles accepteert en dat je erg kieskeurig bent. Ook is het goed om haar het gevoel te geven dat je ook zonder haar kan. Zo geef je de vrouw het gevoel dat je ondanks je kieskeurigheid en onafhankelijkheid toch bij haar wilt zijn. Dit zal haar het beste gevoel ooit geven.

Een nadeel is ook nog dat je nooit zeker weet of de vrouw snapt wat jij bedoelt. Je kan hetgeen wat je zegt op WhatsApp niet horen of zien. Ze weet niet of je iets op een lacherige manier zegt of dat je het heel serieus bedoelt. Natuurlijk zijn er de emoticons om uit te leggen wat je bedoelt maar dan nog maak ik vaak genoeg mee dat ze niet begrijpt of ik het sarcastisch bedoelde of als grapje.

Voordelen Van Whatsappen Met Mooie Vrouwen

whatsappen met mooie vrouwen plezierDe voordelen van WhatsAppen met mooie vrouwen liggen echt voor de hand. Je kunt rustig de tijd nemen om na te denken over je vragen en antwoorden. Ook kun je zonder verlegen te zijn het meisje beter leren kennen.

De grootste voordeel is toch wel dat je op WhatsApp kunt zijn wie je wilt zijn. Alleen moet je niet vergeten dat je dit later in werkelijkheid ook moet gaan waarmaken. Maar dit hoeft geen probleem te zijn als je wat zelfvertrouwen hebt en niet teveel hebt overdrijft op WhatsApp. WhatsAppen met mooie vrouwen kan dus een pluspunt zijn maar het kan ook veel nadelen met zich meebrengen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen