arrow_drop_up arrow_drop_down
Flirten Met Zelfvertrouwen En Met Succes
27 January 2015 
in Flirten

Flirten Met Zelfvertrouwen En Met Succes

Flirten met succes! (100% bewezen)

zakelijk flirtenFlirten, iedereen houdt ervan! Maar er zijn er maar weinig die erin slagen te scoren na het flirten. Zorg dat je er fris en fruitig bijloopt en schoon en fris ruikt. Het klinkt logisch maar het is niet normaal hoeveel jongens er zijn die geen moeite doen om er een beetje fris bij te lopen. Hoe wil je ooit fysiek contact hebben met een vrouw als je niet fris ruikt of vieze handen hebt van het klussen. Dat kan absoluut niet. Een vrouw houdt ervan als je voor haar zorgt. Hoe kan je voor een vrouw zorgen als je niet eens voor jezelf kan zorgen? Tijdens het flirten wordt je ter plekke in een paar seconden door een vrouw beoordeeld op veel punten zoals:

  • Je uitstraling
  • Je kledingkeuze
  • Je wordt niet echt op je geur beoordeeld, maar LET OP! Als je een naar geurtje met je meedraagt dan ben je toch echt een afknapper!
  • Hoe je praat

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Flirt tips! (deze werken ook, maar de geheimen werken natuurlijk beter!)

flirten eerste indrukFlirten is ook een en al zelfvertrouwen hebben. Tijdens het flirten word je natuurlijk van top tot teen gelezen door een vrouw. Het is niet de bedoeling om arrogant over te komen en over alles te vertellen wat mooi is in je leven. Maar wees zelfverzekerd en wees niet bang om door het ijs te zakken.

Flirten is ook gewoon een kwestie van jezelf weten te verkopen. Een man op tv die in een reclame speelt kan zijn product ook niet verkopen als hij hele tijd naar de grond kijkt en zacht praat. Een vrouw houdt ook van een beetje dominantie tijdens het flirten. Om dominant te kunnen zijn moet je natuurlijk wel eerst zelfverzekerd zijn en wat durven te zeggen.

Lachen is ook erg belangrijk tijdens het flirten. Wees niet bang om je tanden te laten zien.flirten leren Een vrouw praat liever met een man met zijn lach op zijn gezicht, dan met een man met een neutraal of depressief gezicht. En het belangrijkste is natuurlijk dat je jouw lach kunt overbrengen naar de persoon met wie je flirt. Hiermee bedoelen we dat je haar aan het lachen moet maken.

Flirten waarbij jij de eerste stap moet zettenvrouwen flirten

Hier volgt een kleine stappenplan dat je kunt volgen voor het flirten met vrouwen: 

STAP 1:

Als je wilt flirten met een vrouw is het verstandig om gewoon op haar af te stappen. Een vrouw reageert beter op direct en duidelijk contact. Zorg er wel voor dat je lacht en dat je een open houding hebt, een zelfverzekerde lichaamshouding. 

STAP 2:

  • Wanneer je op haar bent afgestapt is het handig als je jezelf even voorstelt. Zeg gewoon hallo of iets in die richting en vertel je naam. Als je echt zelfverzekerd bent dan schud je met een glimlach iets langer dan normaal haar hand. Dit getuigt van respect voor het meisje en zelfvertrouwen van de man.

STAP 3:

  • Alles loopt veel makkelijker als je een vrouw laat lachen. Hier zijn veel manieren voor. Het kan soms wel lastig zijn om een balans hierin te vinden. Als je hele tijd met domme humor komt lijk je weer een clown die nooit serieus kan zijn. En als je arrogant bent wil ze ook niets van je weten. Daarom is het belangrijk om de grapjes te doseren. Als je deze twee eigenschappen met elkaar kunt mengen krijg je iets wat vrouwen erg aantrekt.

STAP 4:

  • Zorg ervoor dat het gesprek gaande blijft. Er is niets vermoeiender voor een vrouw dan een avond met stille en ongemakkelijke momenten. Je kunt het gesprek gaande houden door bijvoorbeeld vragen te stellen. Als je het echt niet meer weet praat dan bijvoorbeeld over het milieu of over andere dingen die in de wereld gebeuren. Ook kun je praten over iets wat in je omgeving gebeurt. Er zijn genoeg dingen waar je het over kunt hebben met een vrouw.
Over de schrijver
Reactie plaatsen