Zelfvertrouwen Om Vrouwen Aan Te Spreken!
18 maart 2015 

Zelfvertrouwen Om Vrouwen Aan Te Spreken!

Tips voor meer zelfvertrouwenzelfvertrouwen opbouwen vrouwen aanspreken

Je kent het wel, je loopt in de stad en je wilt een mooie vrouw aanspreken. Maar iets houd je tegen. Je bent zenuwachtig en je weet niet hoe dat komt? Daarom zijn wij hier om jou te helpen je zelfvertrouwen te boosten. Zelfvertrouwen kan namelijk gewoon getraind worden en het is niet moeilijk om het te onderhouden. Wat wel belangrijk is, is dat je de juiste technieken toepast.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Zelfvertrouwen tips

Zoals ik je net verteld heb is het niet moeilijk om je zelfvertrouwen te boosten. Het is echter moeilijker om vol zelfvertrouwen over te komen. Veel mensen vinden dit lastig maar waar vrouwen vooral van houden zijn nette verzorgde mannen. Netjes en verzorgd eruitzien vinden vrouwen belangrijker, nog veel belangrijker dan wanneer een man er alleen maar knap uitziet.

  • Tip 1: Kleed je netjes. Dit is noodzakelijk. Het is de eerste indruk die mensen – en dus ook vrouwen – van je krijgen als ze je zien lopen. Als je wordt aangekeken op een openbare plek wil je natuurlijk wel dat mensen een goed beeld van je krijgen en dat je netjes en zelfverzekerd overkomt.
  • Tip 2: Doe je haar en gebruik een geurtje. Natuurlijk wil jij een vrouw die er verzorgt uitziet. Je zult niet snel op een vrouw aflopen die er onverzorgd uitziet. Vrouwen denken hier hetzelfde over, verzorg je haar dus en doe een geurtje op.
  • Tip 3: Wees fit. Natuurlijk houden vrouwen van een gespierde man. Maar wees vooral fit voor jezelfs. Als je blij bent met je lichaam en elke lichaamsdeel positief beinvloedt, dan heb je daar zelf baat bij. Dat positieve straal je dan ook uit. Probeer daarom gezond te eten en wat te sporten. Je zult het misschien wel niet meteen merken, maar als jij tevreden bent over je lichaam dan straal je zelfvertrouwen uit. Loop rechtop en houd je borst rechtop.

Met deze 3 tips ben je al een heel stuk verder.

Waar mensen vaak tegenaan lopen is dat ze een lage eigendunk of eigenwaarde hebben. Deze eigenwaarde noemen we ook wel waardigheid.  Waardigheid gaat over hoe jij over jezelf denkt en welk beeld jij van jezelf hebt. Veel mensen met een laag zelfvertrouwen hebben daarom ook een laag zelfvertrouwen. Probeer positief over jezelf te denken.

Behalve waardigheid zijn er ook vaardigheden. Vaardigheden zijn dingen waar JIJ goed in bent. Als je dingen doet waar je goed in bent, dan heb je meteen meer zelfvertrouwen. Daar moet je ook gebruik van maken. Je zult boven anderen uitsteken op het gebied waar jouw interesses liggen.

Waar mensen geen rekening mee houden is dat zelfvertrouwen niet alleen in jouw handen ligt, maar ook in die van anderen. Hier zijn nog een aantal tips over het zelfvertrouwen:

  • Omring jezelf met positieve en zelfverzekerde mensen. Al zul je het zelf niet snel in de gaten hebben, het maakt degelijk wel uit met wie jij omgaat. Mensen die een hoog zelfvertrouwen opbouwenzelfvertrouwen hebben zullen dat ook uitstralen. Omring jezelf met mensen die een hoog zelfvertrouwen hebben en je zult veel dingen van ze leren en oppikken; kortom het zal een positieve invloed op je hebben.
  • Accepteer complimenten. Het niet kunnen accepteren van complimenten is een teken dat je geen zelfvertrouwen hebt. Wees niet bang om complimenten van andere te accepteren, Ze zullen het niet zomaar tegen jou zeggen. Zie het als iets positiefs want dat is ook!
  • Ontdek je doel in je leven. Als je weet wat je in jouw leven wilt bereiken en je weet hoe je dit aan moet pakken dat straalt dit zeker zelfvertrouwen uit. Niet iedereen kan namelijk van zichzelf zeggen dat ze weten hoe ze hun doelen aan moeten pakken. Jij kan dit nu wel! Denk hier even goed over na en je zult je sterker en zelfverzekerder voelen.

Zelfvertrouwen: de allerbelangrijkste tip!

De allerbelangrijkste tip voor het verhogen van zelfvertrouwen is heel simpel maar heel lastig tegelijk. Veel mannen weten namelijk niet hoe ze hiermee om moeten gaan. Ik heb het natuurlijk over afwijzingen. Veel mannen worden afgewezen en voelen zich dan gelijk klote. Dit is natuurlijk nergens voor nodig. Jouw zelfvertrouwen zal omhoog  gaan wanneer je tegen jezelf kunt zeggen dat je bent afgewezen. Als een vrouw bijvoorbeeld “nee, sorry”, antwoordt op jouw vraag of je haar nummer mag hebben is dit natuurlijk niet het einde van de wereld. Je kunt haar verder een prettige dag wensen en naar de volgende vrouw gaan om hetzelfde te vragen. Dit is erg belangrijk maar het wordt door zoveel mannen vergeten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen