arrow_drop_up arrow_drop_down
Vol Zelfvertrouwen Met Succes Vrouwen Versieren
27 January 2015 

Vol Zelfvertrouwen Met Succes Vrouwen Versieren


Hoe Je Vrouwen Versiert met Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen… Hmm, je kent het verhaal vast wel. Je ziet een mooie vrouw maar je durft niets te zeggen. Het ontbreekt je aan zelfvertrouwen en je doet er ook niets aan om meer zelfvertrouwen te krijgen. Een vrouw houdt van vertrouwen, veiligheid en warmte. Een vrouw kan snel aan een man zien of hij haar dit kan geven. Want hoe kan ze op jou vertrouwen als je jezelf niet eens vertrouwt? Want zelfvertrouwen is simpelweg jezelf vertrouwen, weten dat je het aankunt en een soort gevoel van controle over de situatie hebben. Als je dagelijks met dit gevoel kunt rondlopen ben je al een eind op de goede weg.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt


 

Iedereen heeft zelfvertrouwenzelfvertrouwen

Iedereen heeft zelfvertrouwen. Het is een kwestie van een knop omzetten. Het begint allemaal bij houden van jezelf. Zodra je liefde voor je eigen lichaam, denkwijze en doen hebt dan heb je ook eerder zelfvertrouwen in situaties waarin je meestal onzeker of zenuwachtig bent. Oké, dit klinkt allemaal heel bekend voor jullie en jullie vragen jezelf af waar blijft nou de hulp die ik zoek? Nou die heb je hier gevonden. Ten eerste ga ik jullie vandaag helpen met het terugvinden van je zelfvertrouwen, het houden van jezelf.


Het Ontdekken van je Zelfvertrouwen

Nu is het tijd om eerlijk te zijn tegen elkaar. JIJ leest dit artikel omdat je zelf een gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Als je dit gaat ontkennen kan ik je niet helpen. Voordat je aan het grote werk kunt beginnen is het de bedoeling dat je eerlijk tegen jezelf begint te zijn. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat zijn mijn angsten of waar heb ik moeite mee?
  • Wanneer valt het gebrek aan zelfvertrouwen mij op? En wanneer valt het anderen op? Dus in welke situaties heb ik er last van?
  • Wat zijn de symptomen van het gebrek aan zelfvertrouwen? En hoe ga ik me in de toekomst gedragen?

Na het vaststellen van deze 3 punten (ZET ZE VOOR JEZELF OP PAPIER) is het makkelijk en overzichtelijk om te zien waar je last van hebt en waar je aan kunt werken.zelfvertrouwen houden

  • Je kunt nu oplossingen bedenken voor het onderdrukken van deze symptomen.
  • Ook weet je precies in welke situaties je last hebt van je gebrek aan zelfvertrouwen. Zoek deze situaties op. Zie het als een training. Train je zelf keer op keer om te wennen aan deze situaties. Zelfvertrouwen is ook een gevoel van je overal thuis voelen. Voel je vrij en thuis om jezelf te zijn in welke situatie dan ook. Het kan bijvoorbeeld ook een goede oefening voor je zijn om keer op keer gesprek met vreemden aan te gaan. KOM NU UIT DIE COMFORT ZONE! Iedereen blijft liever in zijn comfortzone zitten! Maar zolang je daar blijft gaat er niks veranderen.
  • Zodra je precies weet wat je angsten zijn tijdens een gesprek met een vrouw is het ook makkelijker om hier een oplossing voor te vinden. De eerstvolgende keer dat je denkt van “shit, had ik maar wat meer zelfvertrouwen”, denk dan goed na wat de reden hiervan is. Onthoud ook goed wat er precies gebeurde waardoor dit gevoel van gebrek aan zelfvertrouwen steeds terugkomt. Want als je dit op papier kunt zetten voor jezelf is het ook makkelijker om een oplossing te vinden voor jezelf. Gelukkig bezitten wij allen geheimen en hoef je niet verder te zoeken of te na te denken over een oplossing. Download gewoon ons E-book waarin  we onze geheimen met je delen.

Vrouwen Versieren met Zelfvertrouwenzelfvertrouwen overbrengen

Vrouwen versieren is niet moeilijk meer zodra je zelfvertrouwen hebt. Een ding is wel erg belangrijk! Tussen arrogantie en zelfvertrouwen loopt maar een dunne lijn. Weet dus goed hoe je je zelfvertrouwen overbrengt. En wat ook erg belangrijk is om te onthouden, je zult altijd te maken krijgen met teleurstellingen of tegenslagen. Laat dit je zelfvertrouwen niet ondermijnen. Blijf sterk en weet dat er genoeg vissen in de zee zwemmen. Er zitten altijd wel een paar rotte appels tussen die nergens voor open staan. Blijf daarom geloven in jezelf en blijf dezelfde tactieken oefenen. Zelfs casanova heeft eerst moeten oefenen voordat ie zichzelf casanova mocht noemen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen