arrow_drop_up arrow_drop_down
Zelfvertrouwen simpel verhogen met deze 4 gouden tips!
13 March 2015 

Zelfvertrouwen simpel verhogen met deze 4 gouden tips!

Hoe verhoog je je zelfvertrouwen?

Dit is een belangrijke vraag omdat iedereen wel meer zelfvertrouwen wil. Veel mensen denken vaak dat je echt knap moet zijn om mooie vrouwen te versieren. Dit is natuurlijk volkomen onzin. De key to success bij het vrouwen versieren is natuurlijk het hebben van zelfvertrouwen. In dit artikel ga ik de basics en de beste tips weggeven zodat jij simpel en gemakkelijk jouw zelfvertrouwen kunt verhogen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen een man die zelfverzekerd is aantrekkelijker vinden dan een man die geen zelfvertrouwen heeft maar er wel goed uitziet.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Zelfvertrouwen 4 gouden tips!

Nu je dit leest wil je er natuurlijk achter komen waarom het zo belangrijk is om je zelfvertrouwen te verhogen zodat je nu misschien wel durft te flirten of vrouwen aan durft te spreken.

Ik ga je hier de 4zelfvertrouwen hoe dan beste en meest simpele tips geven:

Tip 1: Zie er verzorgd uit! Dit heb ik al zo vaak gezegd en dit blijf ik tegen elke man zeggen. Elke vrouw houdt van een verzorgde man. Vaak zeggen mannen dan dat ze niet knap genoeg zijn of iets dergelijks. Dit maakt echter niks uit! Het gaat hier om er verzorgd uit te zien en wat hier mee bedoeld wordt is dat je netjes je haar gedaan moet hebben, netjes gekleed moet zijn, je tanden gepoetst moet hebben en een lekker geurtje op moet doen. Met deze 4 dingen kom je al een heel eind!

Tip 2: Ga eens naar de sportschool. Dit is niet echt belangrijk voor andere vrouwen maar meer voor jezelf. Als je naar de sportschool gaat dan kweek je natuurlijk een spiermassa. Dit zorgt er voor dat jij je zelfverzekerder voelt over je lichaam. Anderen zullen de verandering in je lichaam zeker ook opmerken en erop reageren. Dat geeft je zeker weten een confidence boost.

Tip 3: Kijk mensen in hun ogen aan wanneer je met ze praat. Dit is heel belangrijk. Een vrouw houdt er niet van wanneer ze met je praat en jij zomaar wegkijkt of naar de grond staat te staren. Kijk gewoon rustig in haar ogen maar blijf niet de hele tijd naar ze staren. Dat vinden vrouwen namelijk eng.

Tip 4: Sta rechtop! Dit is zeker ook een belangrijke tip. Als je krom geef je aan dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Dit kun je voorkomen door – waar je ook bent – altijd rechtop te staan.

Zelfvertrouwen: Zelfacceptatie!

Het is natuurlijk belangrijk dat jij jezelf accepteert. Als jij jezelf niet accepteert dan zullen anderen dat ook niet doen. Hoe zouden ze dat ook moeten doen? Geloof me maar dat het een stuk gemakkelijker wordt om vrouwen aan te spreken als je jezelf accepteert. Veel mannen die worden afgewezen door vrouwen beginnen zich gelijk ellendig te voelen. Wanneer je jezelf accepteert en je stelt je grens voor afwijzingen in dan zorgt dit ervoor dat vrouwen weinig te zeggen hebben over hoe je je voelt omdat je zelfverzekerd overkomt als je jezelf accepteert.zelfvertrouwen heb ik

Over de schrijver
Reactie plaatsen