arrow_drop_up arrow_drop_down
Zo Word Je eerste Date Een Succes!
28 March 2015 

Zo Word Je eerste Date Een Succes!

Zo Word Je EerFirst date 2ste Date Een Succes!

Natuurlijk wil jij ook dat je eerste date een groot succes wordt en dat jullie daarna op een tweede date gaan. Een van de beste tips is om als eerste date iets met elkaar te gaan drinken. Laat deze eerste date maximaal 2 uur duren. Dit zeg ik namelijk omdat uit eten gaan op de eerste date iets te ver gaat. Misschien vind je haar namelijk helemaal niet leuk of ziet zij jou niet zitten. Kortom, het is slim om eerst kort samen iets te gaan drinken om te ontdekken of een tweede date erin zit.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Eerste Date Tips!

Een van de belangrijkste en de simpelste tips is dat jullie je beiden bij elkaar op je gemak moeten voelen. Geef daarom van tevoren aan dat je later op de avond nog een afspraak hebt. Dit zal wat druk bij haar wegnemen. Zij hoeft niet bang te zijn dat, wanneer de date niet leuk is, zij de hele avond met je zit opgescheept. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor jou! Mocht het toch gezellig zijn dan kun je je ‘afspraak’ later op de avond natuurlijk altijd nog afzeggen.
Voel je ontspannen! Als je ontspannen bent dan heb je een relaxte uitstraling. Dit zal je date zeker opmerken en ze zal er ook op inspelen. Als jij kalm en gezellig overkomt zal ze het fijn vinden om met je te praten en meer over je te weten willen komen.
Wanneer je op date gaat, kleed je je gepast en zorg je ervoor dat je er netjes en verzorgd uitziet. Deze tip is cruciaal. Jij verlangt van vrouwen dat ze er leuk, netjes en goed verzorgt uitzien. Dus spreekt het voor zich dat jij hier ook voor moet zorgen.
JIJ Beslist waar en hoe lang de date zal zijn. Meestal is een afspraak langer dan dertig minuten niet nodig, je voelt namelijk al sneller aan of er een klik is of niet. Als er geen klik is kun je het gesprek voortzetten en gewoon gezellig kletsen. Vanaf hier bepaal jij wanneer je de date wilt stopzetten en of jij de date interessant genoeg vindt voor een vervolgafspraak.

Eerste date: Wees Mysterieus

Zorg ervoor dat je een mysterieuze flirt wordt. Ik hoor zo vaak dat mannen meteen na de eerste date de telefoon pakken om te laten weten dat ze het leuk vonden en dat ze graag meteen nog een afspraakje willen maken. Voorkom dit. Vertel haar gewoon in real life dat je de afspraak leuk vond en dat je graag nog een keer met haar wilt afspreken en een tweede date wel ziet zitten. Vertel tijdens de eerste date niet gelijk alles over jezelf maar hou het een beetje geheim zodat je mysterieus over komt en de vrouw nog wel meer over je te weten wilt komen!First date 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen